Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Raccoon napisał(a):

Ja zacząłem włączać budzik żeby nie spać po 12h dziennie i powiem wam, że czuję się wyspany po 8h, nawet lepiej się czuję niż jak spałem dłużej. 

Ja się lepiej psychicznie czuje gdy wstanę wcześniej. Wczoraj miałam budzik na 7 ale wstałam 7:30 albo 8:00, nie pamiętam. Dzisiaj już wstałam o 7:00. Teraz mam urlop wiec nie mam zewnętrznej motywacji do wczesnego wstawania. Jeszcze chcialabym popracować nad byciem produktywnym, bo wstać z łóżka to raz, a zrobić coś sensownego rano to dwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, maribellcherry napisał(a):

"czuje ich zapach i lasu tez"...

wystarczy, ze tylko pomysle o nich 🙂

Jak mieszkalam w Polsce to czesto jezdzilam na grzyby. Brakuje mi tego. Tu gdzie mieszkam wszelkie owoce lasu sa wlasnoscia panstwa i jest zakaz zbierania. Nawet ziol na lace nie wolno zerwac. Nawet bzu, ktory rosnie przy drodze....

Grozi za to wysoka kara pieniezna.

Głupota zachodnich rządów nie zna granic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mało dziś nie oszalałam z lęku. Trzęsło mną , wymiotowałam. Deprecha totalna. Wzięłam Lorafen i jest lepiej. Dla mnie każdy dzień jest taka męczarnią, byle wytrwać do wieczora i przeżyć.

Mam już prawie cały pokój wyremontowany, nowe meble , łóżko. Takie, jakie chciałam. Tylko, że nie mam żadnej radości z tego. Jest mi to obojętne, a ja rozpadam się na kawałki. Kilkanaście razy w psychiatrykach i EW nie pomogły, to nie ma dla mnie żadnej nadziei.

Zazdroszczę Wam, że cieszycie się z czegokolwiek. Tak trzymać🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lusesita Dolores weź leki, które zawsze bierzesz i nie będzie potrzebna żadna policja, poza tym niewiele pomogą.

💊

Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy mając jednocześnie objawy wytwórcze schizofrenii. Miałem w tym roku takie objawy, ale odcięło mnie całkowicie od rzeczywistości, różne miejsca, czasy i jakaś chora fabuła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Raccoon i tak właśnie powstanie niepotrzebne zamieszanie, wszelkie lęki i inne jazdy się nakręcą.

Pani @Lusesita Dolores ma prawdopodobnie postawioną konkretną diagnozę, na co wskazują chociażby takie znaki w sygnaturze jej profilu, jak haloperydol, czy klozapol.

Dlatego wystarczy wziąć leki 💊, a panowie w czerwonych barwach znikną. Zniknie lęk, niepokój, panika i wszelki strach. Kosztem czegoś, ale lepsze to, niż życie we własnym cieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Raccoon napisał(a):

@Fobic Jak w takim stanie zawoła policję, to ją zgarną szpitala. Czyli stanie się to, czego najbardziej się obawia 

Przypominam, że same urojenia ogólnie nie są wskazaniem do hospitalizacji. Dlaczego miałyby być? Są ludzie którzy wierzą, że szczepionki powodują autyzm, to ich też mamy zamykać w szpitalach? To całkiem sporo rodziców nie szczepiących swoich dzieci powinniśmy zamknąć w tych już przepełnionych szpitalach psychiatrycznych, bo tak, oni stwarzają realne zagrożenie. W końcu już mamy wielki come back odry, polio i paru innych chorób, które normalnie powinny być historią.

Dopóki delikwent nie zagraża sobie i/lub otoczeniu to może sobie wierzyć w co chce. 

A straszenie kogoś szpitalem, w tym przypadku przyniesie efekt wręcz odwrotny do zamierzonego.

Edytowane przez acherontia styx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 13.10.2024 o 15:44, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka co się z Tobą dzieje? Odezwij się.

Jeszcze żyje. Jakoś bo jakoś ale żyje. Trochę na grzybach byłam, trochę wegetuje itp. raczej mało tutaj zaglądam. Problemy mnie dobijają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jurecki Tak. Może z raz się przebudzę, zerknę na telefon, a potem śpię dalej, ale przy następnym przebudzeniu już czuję jakiś dyskomfort, lekki niepokój i wiem, że choćbym leżał do rana to nie zmrużę oka. Tylko, że ze mnie jest niezły ananas jeśli chodzi o branie leków, także ja wiem co się dzieje, mam za swoje 😀 wychodzi mi branie alprazolamu. Objawy z odbicia. Normalnie, jeśli jestem w mniej więcej stabilnym stanie, to te 4-5 godzin prześpię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi