Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.08.2026 o 13:24, Happyandsad napisał(a):

Średnio, a najgorsze dopiero przede mną, bo właśnie wychodzę do pracy. Moja psycha ostatnio osłabiona, nie nadaje się do życia poza domem. 

Na czym polega twoja praca?

(jeśli mogę zapytać).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czuję się dobrze. Tato wczoraj zachwalał jak się zmieniło moje zachowanie (na plus) i widzi po mnie, że czuję się dobrze. No i ma rację. Jestem stonowana, ale mam też więcej "pożytecznej" energii, czyli robię trochę rzeczy i nie zamulam pod kołdrą narzekając na bezsilność. Pracuję, spaceruję, dbam o dietę, czytam, piszę i lepiej się dogaduję z ludźmi. Nawet dzwonienie już mnie nie blokuje. Tylko trochę martwi mnie, że lit ciągle spada. No i nadal jestem na tych samych lekach: lamo - 200mg, kwetiapina 300XR i 100IR, Lit 1000mg, i okazjonalnie chlorprotiksen 50mg przed snem, ale rzadko.

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami. ~Oscar Wilde~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Fuji napisał(a):

Jest dobrze. Byle tak dalej 

Cieszę się Twoim dobrze. Niech dobrze trwa wiecznie,  a niech po śmierci będzie błogo. Świat może być zadowalający. Nie oczekuję ciągłej radości. Chcę tylko radzić sobie z ludźmi. Bo ludzie to piekło. A tak to okay..  lubię koty 😼

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami. ~Oscar Wilde~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi