Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.03.2026 o 13:58, shadow_no napisał(a):

Moja mama gdy jeszcze pracowała, to miała regularnie migreny i bardzo silne bóle... W weekendy. Zawsze jak w zegarku przychodziła sobota i była awaria ;) gdy przeszła na emeryturę to problem sam się rozwiązał heh. No stres różnie się manifestuje 

Czyli stres zwiazany z pracą odreagowuje się w weekendy. Ja weekend mam ogromną potrzebę spania. w niedzielę pojachcałam do rodziców no i oczywiście przez moją potrzeb spania dotarłam niezbyt wcześnie. Rano się obudziąłam i zasnełam znowu i już było po 13:00.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.03.2026 o 12:15, Melodiaa napisał(a):

Tak. Zapomniałam odpowiedzieć. Uderzenie było jakbym dostała mokra szmata. Zabolało 😀 Radość chyba była spora...

Ja wczoraj miłam interakcję z suczką u mamy. Też się cieszyła, ona oprócz machania ogonem skacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, bei napisał(a):

Czyli stres zwiazany z pracą odreagowuje się w weekendy. Ja weekend mam ogromną potrzebę spania. w niedzielę pojachcałam do rodziców no i oczywiście przez moją potrzeb spania dotarłam niezbyt wcześnie. Rano się obudziąłam i zasnełam znowu i już było po 13:00.

Badałaś poziom witaminy D? I czy suplementujesz ją? Powtarzam się z tym zawsze ale u mnie senność była baaardzo skorelowana z niedoborami D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Badałaś poziom witaminy D? I czy suplementujesz ją? Powtarzam się z tym zawsze ale u mnie senność była baaardzo skorelowana z niedoborami D

Tak, mam suplementować, ale czesto zapominam. Jak juz mi przypomniałes to zaraz wezmę ;-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi