Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Może też spróbować wejść na jakiś dobrze działający lek. Po co się truć czymś co nadaje się tylko do wyjebania na śmietnik

Wiesz co jako admin powinieneś tak nie pisać. Zrozumieć że na każdego lek zadziała inaczej i to nie jest tylko z wenlafaksyna tylko z każdym lekiem. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo ci wystawią osta :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość cynthia
26 minut temu, Chongyun napisał(a):

Specyfikacji technicznej miotły nie znasz? To prędkość max.

Cicho. Jestem początkująca 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Wiesz co jako admin powinieneś tak nie pisać. Zrozumieć że na każdego lek zadziała inaczej i to nie jest tylko z wenlafaksyna tylko z każdym lekiem. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo ci wystawią osta :P 

Jestem jak pasterz dbający o swoje owieczki. Dlatego gdy widzę, że jedzą one truciznę to podbiegam i zabieram z pyska a fee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Heledore napisał(a):

Na razie nie mam.

Wiesz do czego dążę? Zazwyczaj jak wracałaś skądś to było lepiej. Tak to zapamiętałem

Ja dzisiaj czuje się w miarę spoko, chociaż niewyspany bo zawoziłem w nocy kolegę na lotnisko, a ogólnie coś przeziębienie mnie wzięło. Ale praca idzie do przodu i to najważniejsze 💪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, shadow_no napisał(a):

Wiesz do czego dążę? Zazwyczaj jak wracałaś skądś to było lepiej. Tak to zapamiętałem

Spotkania raczej wynikają z lepszego samopoczucia- wtedy się umawiam. A tak, to milczę i odwołuję pod byle pretekstem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi