Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

4 godziny snu... Bardzo mało. Też tak czasem mam.

Niestety mój 13letni syn autysta miał przebodźcowanie 😩ciężko było. A rano jeszcze gorzej bo szkoła. Ehhh. 

Godzinę temu, bei napisał(a):

Ja podobnie. Już dwie kawy wypiłam 🙄.

43 minuty temu, Verinia napisał(a):

ja tez juz dwie 😊

A ja jeszcze żadnej. Wzięłam się a sprzątanie mieszkania póki dzieci nie ma. Teraz jeszcze pozmywam naczynia i zrobię kawę, wstawię coś na obiad i trzeba będzie po dzieci iść. Czy ja ich nie mogę zostawić na jedną dobę w szkołach? 🤔😩

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super. Dziś wolne. Dużo ostatnio było pracy. Przed świętami jest zapierdziel, ale potem długie wolne. W styczniu jest zastój, więc będzie dużo czasu na jakieś hobby. Może coś wymyślę, bo ostatnio mało czytam. Mam jakiś zimowy sen w głowie. Z rana czas mi szybko leci, i za chwilę trzeba coś ugotować. Sprzątania dzisiaj nie będzie, bo jest czysto. Pranie zrobię, nawpycham naczynia do zmywarki. Trochę ogarnę salon. A potem... może w końcu zacznę robić kurs. Jakoś nie moge się do tego zabrać. Dużo książek mam do przeczytania, ale jakoś nie mam chęci na to.

Miałam się uczyć rysować, ale jestem jakaś niechętna. Może się to zmieni, albo będę się do tego zmuszać, i zrobi się większa zajawka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

32 minuty temu, MicMic napisał(a):

Od rana lęk w związku z projektem, którego się podjąłem. Płytki oddech, napięcie w brzuchu. 

Dasz radę!

Ok, ale mam wyrzuty sumienia w związku z moim ostatnim postępowaniem, nie szanuję swojego organizmu i wcale nie chce mi się wracać do zdrowego trybu życia... może przez okres świąteczny jestem tak rozleniwiona...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi