Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Nie wolę bo się boję że kiedyś coś od/cenzura/e

/cenzura/lam mocno nożem w zalewie a potem /cenzura/lam brytwanna i wyszlam

Jakiej zalewie xd /cenzura/, moja była nieraz w bezradności rzucała czymś (czasem we mnie), albo rozbijala kubek w złości, wcale nie uważam jej za psychiczną omg. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Mic43 napisał(a):

Jakiej zalewie xd /cenzura/, moja była nieraz w bezradności rzucała czymś (czasem we mnie), albo rozbijala kubek w złości, wcale nie uważam jej za psychiczną omg. 

No to ja też tak robię jak widać. Oby do czubkow nigdy nie była:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Ale wiesz że to nie są zdrowe zachowania, prawda? 🙂

U nas też czasem jest niemiło, bo w każdym związku tak jest, ale nigdy nie ma rękoczynów, z żadnej ze stron, ani niszczenia rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Była była 

No i właśnie, z bezradności. Ja to zrobię bo mnie wkurwi ton siostry jak mi uwagę zwróci.

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale wiesz że to nie są zdrowe zachowania, prawda? 🙂

U nas też czasem jest niemiło, bo w każdym związku tak jest, ale nigdy nie ma rękoczynów, z żadnej ze stron, ani niszczenia rzeczy.

Nom, pewnie jakieś kursy radzenia sobie że złością. Ale... no jak w bezradności to osoba na granicy rozpaczy może tak reagować myślę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Nom, pewnie jakieś kursy radzenia sobie że złością.

Nie, myślę że to jest bardziej kwestia dobrania się. Jestem sobie w stanie wyobrazić kogoś, kto byłby w stanie mnie triggerować i doprowadzać do skrajnych emocji – na pewno nie byłoby nudno, ale jestem już na to za stary ;)

Choć nawet w związkach, w których były te skrajne emocje, z mojej strony nigdy nie było rękoczynów. Z tej drugiej strony były, w dwóch relacjach, obie borderki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie, myślę że to jest bardziej kwestia dobrania się. Jestem sobie w stanie wyobrazić kogoś, kto byłby w stanie mnie triggerować i doprowadzać do skrajnych emocji – na pewno nie byłoby nudno, ale jestem już na to za stary ;)

Choć nawet w związkach, w których były te skrajne emocje, z mojej strony nigdy nie było rękoczynów. Z tej drugiej strony były, w dwóch relacjach, obie borderki.

To może inaczej. Bo on użył słowa że w bezradności. Bez tego słowa, no to chyba odpowiada za to rodzaj temperamentu. Jeden zrzuci talerz. A drugi nie. I tyle

Ale nie wiem. Triggerowanie uwielbiam ten stan emocjonalnej huśtawki. Kobiety w ogóle lubią huśtawki, ponoc

W sensie w związku jak jest tak karuzelowo xd bez tego się nie zakocham :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A Ty czujesz? Ja to pamiętam nie klocilam się w swoim długim związku, ale bardzo potrzebowałam innych wrażeń i aktywności 🤪

„Kobiety dzieli się na takie, które się bzyka i takie, z którymi się jest. Problem wielu facetów polega na tym, że mylą jedne z drugimi.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, Dalila_ napisał(a):

sensie w związku jak jest tak karuzelowo xd bez tego się nie zakocham :C

Ktoś tu chyba jest borderem xdd

37 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No to ja też tak robię jak widać. Oby do czubkow nigdy nie była:D

Nie no, to ja ją potrafiłem tak wkurwić. Oboje mieliśmy wybuchowe charaktery, więc cóż, działo się. Ale chociaż nie było cichych dni czy innego gówna.

Czasem se myślę, że może jakby w łóżku jakieś bsdm było, to może by było inaczej w życiu. 

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to mam problem ale z "byłym ziomkiem". Trochę toksyczna relacje. Już z niej wyszedłem, ale czasem nadal straszy.

Jak się dzisiaj czuję? Całkiem dobrze. Długi weekend więc odpoczywam i realizuje pasję. Piwo z wujkiem w niedziele wypite - taka tradycja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Mic43 napisał(a):

Nie no, to ja ją potrafiłem tak wkurwić. Oboje mieliśmy wybuchowe charaktery, więc cóż, działo się. Ale chociaż nie było cichych dni czy innego gówna.

Czasem se myślę, że może jakby w łóżku jakieś bsdm było, to może by było inaczej w życiu. 

Autoreklama czaje

Na yt jest pełno pożal się Boże poradników, że kobiety to poleca na badboyow i chcą karuzele, a na tych dobrych nie. Więc niekoniecznie border Mic43

Hehe XD

53 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

„Kobiety dzieli się na takie, które się bzyka i takie, z którymi się jest. Problem wielu facetów polega na tym, że mylą jedne z drugimi.”

Raczej że nie mogą znaleźć 2w1...

Czy ty mnie właśnie pojechałeś?🤣🤣

43 minuty temu, Verinia napisał(a):

Mój były podniósł na mnie rękę. Wybaczyłam. Ale i tak nic z tego nie wyszło.

Nie lubię się kłócić. Ale wtedy może podobnie jak @Dalila_ wolałam rollercoaster.

Mam nadzieję że mu oddalas😡😡😡

22 minuty temu, kamysto napisał(a):

Ja to mam problem ale z "byłym ziomkiem". Trochę toksyczna relacje. Już z niej wyszedłem, ale czasem nadal straszy.

Jak się dzisiaj czuję? Całkiem dobrze. Długi weekend więc odpoczywam i realizuje pasję. Piwo z wujkiem w niedziele wypite - taka tradycja.

W jakim sensie straszy? W sensie że odzywa nadal czy że flashbacki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

58 minut temu, Mic43 napisał(a):

Tak najlepiej :D U kochanki, nie u partnerki.

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Raczej że nie mogą znaleźć 2w1...

To zawsze kompromis ;)

Pytanie czy lepsza jest świeca, która pali się długo i stabilnie, czy ogień, który wybucha, ale po chwili nic już z niego nie zostaje.

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Czy ty mnie właśnie pojechałeś?🤣🤣

A tak się czujesz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Doktor Indor napisał(a):

Tak najlepiej :D U kochanki, nie u partnerki.

To zawsze kompromis ;)

Pytanie czy lepsza jest świeca, która pali się długo i stabilnie, czy ogień, który wybucha, ale po chwili nic już z niego nie zostaje.

A tak się czujesz? :D

Zakładając że ktoś szukanie wrażeń weźmie za zdradzanie, wolę wyprostować

Ale to wy zdecydujecie kiedy nie zapalacie świecy od nowa

Najbardziej trzeba doceniać puszyste i miękkie piórka 

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Autoreklama czaje

Na yt jest pełno pożal się Boże poradników, że kobiety to poleca na badboyow i chcą karuzele, a na tych dobrych nie. Więc niekoniecznie border Mic43

Hehe XD

Jak zwykle nie wiem o ci chodzi, ale ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No mówisz że jestem border. Mówię że niektórzy te cechy przypisują kobietom poprostu

Po prostu 

No tak mi się skojarzyło, jedna z cech border jest potrzeba ciągłej stymulacji, takiego swego rodzaju rollercoastera. Ty mnie regularnie diagnozujesz jako bordera, więc trochę nawiązuje do tego 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Hih xd każda kobieta jest ukrytym borderem :P lub staje się nim przy mezczyznie

taa border się odpala, jak facet nie rozumie co jest do niego mówione! lub się nie domyśli, że warto posprzątać

przecież to wróżki nocą sprzątają

sam się kurz ściera

nie rozumiem dzielenia kobiet na borderki i kłody

żal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, little angel napisał(a):

taa border się odpala, jak facet nie rozumie co jest do niego mówione! lub się nie domyśli, że warto posprzątać

przecież to wróżki nocą sprzątają

sam się kurz ściera

nie rozumiem dzielenia kobiet na borderki i kłody

żal

My sobie robimy żarty. Border a zdolności w łóżku chyba to dwie inne sprawy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi