Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Tu już dawno nie ma o co walczyć.

Jeśli oddychasz to znaczy, że masz o co walczyć.  Nie walczą ci już mają swoją mogiłę. Ich czas się zakończył. 

Czasami zmiana nadchodzi jak grom z jasnego nieba.

Nie lubię w sumie tego durnego słowa "walka". 

My nie mamy walczyć. Walczyć można przeciwko komuś. 

Jeśli mamy sami ze sobą problem to walczymy przeciwko sobie samemu? 

My mamy sobie pomóc. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Purpurowy takie chuśtawki nastrojowe, myśli samobójcze łapie niepotrzebnie ostatnio, On wie, że życie piękne bywa, warto o coś zawalczyć. Wie, że ma w sobie wartości i możliwości. 

Śmierć to tak naprawdę największa tragedia, ja wiem po sobie jak miałam ciężko po śmierci mojego nauczyciela ze szkoły muzycznej z którym zżyta byłam, z dziadkiem, kolegami których w młodym wieku utraciłam czy kotkiem, który był mi najbliższy przez 13 lat z Nim spałam w łóżku tylko z Nim mieszkałam, czas spędzałam, za swoje dziecko go miałam więc podziwiam @Dryaganza siłę, że jesteś z tych których można czerpać energię, są wzorem do naśladowania, że można żyć dalej nawet gdy ból nam towarzyszy, można się poskładać i naprzód iść. Mimo przeszkód, udręk walczyć o swoje życie, i jeszcze starać się pomagać innym. Nie znałam Twojej historii, nie czytałam wcześniej o tym, nikt mi nie opowiadał, rozumiem dokładnie co musiałeś czuć.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi