Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Czy rodzinny może mi wypisać skierowanie na oddział? Do mojego psychogamonia mam dosyć daleko.

Nie wiem, ale:

1. Możesz zadzwonić do twojego psychiatry i poprosić żeby ci zdalnie wypiał

2. Możesz wbić do rodzinnego i powiedzieć, że potrzebujesz tego skierowania.

Ja bym zaczęła od opcji nr 1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz wezwać pogotowie ratunkowe @Purpurowy, nie potrzebne jest skierowanie, ale o co znowu Ci chodzi? Zajałeś się pisaniem wierszy, nie chciałeś do szpitala, masz jakąś wizytę u psychiatry zaplanowaną i teraz myślisz o oddziale? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nacudowali tak z tym pecherzem, że mnie cały czas naciska boli. Brat Nelyssy jako przyszły Ojciec, boi się dotykać, żeby źle nie poprzestawiać, nie wie jak to naprostować. Łagodzi ból sztucznie, ale jest nerwowy, Jego nerwy źle na mnie wpływają, mam za wysoką temperaturę. Taki Szczur bezczelny czy ten drugi On powie, że On dzieci kocha, że go podnieca rodzenie dzieci, a nie tylko mnie się w narządy płciowe, rozrodcze wpie*dalał. Chyba Cię podnieca jedynie rodzenie kalekich w bólach. Kobieta w ciąży potrzebuje spokoju. Kobieta w czasie okresu potrzebuje go tak samo. Ja przez ten cały czas ani chwili spokoju podczas miesiączki nie miałam, płakałam, nic sobie z tego nie robił tylko naciskał swoje ciśnienie mi wpuszczał czy innego ku*estwa. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak mówił, tak z innymi zrobił, jeśli udajesz, że nie wiesz. Na innych forach też było to kiedyś pisane a potem zatajane, usuwane a screeny rozmów czy na forach czy na GG i czatach, pozostały. Policja do wszystkiego doszła i jeszcze dochodzi. 

Nie wiem co z dziewczyną z forum Obcego, nie powinnam może tego pisać, ale przyznali, że doprowadzili Ją do poronienia i tak samo zrobili z innymi, którym coś nie pasowało.

To są terroryści najwięksi w historii.  We wszystko się wpie*dalają. 

Jak to wszystko było zabawne, fajne do czasu mojego terroru, nie mówiąc cienia wiatru, On całkowicie swoją świadomość utracił. Zupełnie inny człowiek niż był. 

Wszystko fikcja, wszystko gówno, widać po forach, po mediach, po kraju w ogóle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie ufam nikomu w pełni poza mentorem reliciem, ale On nie ma takich talentów, On jest najmądrzejszy życiowo, ale nie potrafi tak jak ja walczyć z komputerem. Jesteśmy zbyt naturalni. Pocek jest prawdziwym cieniem wiatru, za Nim stoją potężne widma, służby typu wojsko, policja, pogotowie, nauczyciele itd ze świata relica, ale był też terroryzowany, podobnie jak sam relic, brat Nelyssy. 

Coldman popełnił błąd i ten błąd uderzył w wiele osób. Nie zrozumiał jak jest ważny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@You know nothing, Jon Snow Hej, chciałbym Cię prosić, żebyś nie odwoływała się w swoich postach do sytuacji czy osób z innych forów – tutaj nikt nie zna tamtego kontekstu, nie kojarzy tamtych nicków i naprawdę trudno zrozumieć, o co chodzi. Bez takiego tła wypowiedź robi się chaotyczna i mało czytelna, wygląda trochę jak niespójny bełkot, mimo że być może miałaś coś ważnego do przekazania. Jeśli chcesz podzielić się jakimś doświadczeniem – spróbuj opisać to bardziej uniwersalnie, zrozumiale dla tych, którzy nie znają wcześniejszych historii. Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Pocek jest prawdziwym cieniem wiatru, za Nim stoją potężne widma, służby typu wojsko, policja, pogotowie, nauczyciele itd ze świata relica, ale był też terroryzowany, podobnie jak sam relic, brat Nelyssy. 

Ciekawe to wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dryagan napisał(a):

Bez takiego tła wypowiedź robi się chaotyczna i mało czytelna, wygląda trochę jak niespójny bełkot, mimo że być może miałaś coś ważnego do przekazania.

Tak brzmi lepiej...

Mnie się podobają te historie. Czytam wszystkie z zaciekawieniem, nawet jeśli nie orientuję się kto jest kim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi