Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Bolą mnie kolana, starość nie radość. A tak serio bolą mnie od biegania. Muszę ogarnąć co robić żeby mnie nie bolały. Na razie robię 3x w tygodniu 10 min trening nóg po bieganiu, ale to za mało. Może powinnam robić go codziennie, albo przyjmować kolagen... sama nie wiem. A mówią sport to zdrowie 😄.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, bei napisał(a):

A mówią sport to zdrowie 😄.

Kuamią 😆 

A tak na serio, to masz buty z dobrą amortyzacją? Przyczyn może być wiele od za małej amortyzacji na bieganie po asfalcie, lądowania na pięcie i innych związanych z techniką biegu itp. Najlepiej jakby fizjoterapeuta się wypowiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, acherontia styx napisał(a):

Kuamią 😆 

A tak na serio, to masz buty z dobrą amortyzacją? 

Tak buty na pewno są ok. Ja raczej lekka jestem a w internetach mówią że one nawet dla ciężkiej osoby byłyby ok.

Przyczyna moze byc postawa ciala. Nie mam zbyt prostego kręgosłupa... . Kiedys jak poszłam do fizio z kostka to mi tak powiedział.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, initium napisał(a):

Jestem wkurwiona. Mam dosyć swojej pracy. Ch*j że nie sprawia mi żadnej przyjemności. Mam dosyć ciągłych pretensji i tego, że nie mogę się przed nimi obronić. Mam ochotę się zwolnić albo pójść na L4

Mi się co jakiś czas włącza takie myślenie. Teraz nie jest źle, ale był okres który nie wiem czy nie można by podciągnąć pod mobbing. Teraz jest ok, tylko nie czuje się doceniana. Słabo zarabiam plus szkolenia zewnętrzne raz na kilka lat. Wysłałam kilka CV, ale też trochę boję się zmiany pracy, bo to jednak pójście w nieznane, czasami zaczęcie od początku z czymś w czym nie mam za bardzo doświadczenia. Trochę się czuje w tym zagubiona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Huśtawka nastrojów jak na karuzeli. Codziennie myśli wiadomo jakie i codziennie jakiś głupi, lub niebezpieczny odpał. Leki mi się dzisiaj skończyły, chciałem skombinować receptę, ale do rodzinnego nie pójdę, bo nie jestem ubezpieczony. Mogę co prawda praktycznie każdy lek ogarnąć na lewo, ale z drugiej strony po co kombinować, skoro one i tak nic nie dają. Jest tylko gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tragicznie. Od wczoraj wieczorem dwa razy już pojechałem spod Lubartowa do Warszawy do szpitala i z powrotem. Nie spałem całą noc, jadę na benzo. Neurochirurg który operował młodego, powiedział że ma 50% szans na przeżycie, a nawet jeśli przeżyje, to i tak będzie warzywo.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy Smurf napisał(a):

Próbowałem zrobić dziś zadanie z tekstem, które wcześniej robiłem na kursie. Wtedy miałem 2/5 dziś 0/5

Aha...

Pewnie też bym się zdenerwowała.😔

Ano,tak to jest.Czasami mamy pod górkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby wszystko jest, niby ok..... ale coś brakuje..... normalnie taka pustka która powoduje, że zadaję sobie pytanie. 

Po co ja to wszystko robię? 

Czy to ma sens? 

Smutno i się martwię.

Nie o siebie się martwię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 10.03.2025 o 08:01, Maat napisał(a):

@Fuji, jesteś ciekawym, tajemniczym, intrygującym człowiekiem.,

Fajnie, że tu jesteś.

Ja nieraz czuję się jak nieudacznik,ale myślę sobie, że skoro jestem,to po coś jestem.

Pan Bóg mnie widocznie trochę lubi.

Czy ciekawy.... raczej nie. 

Może i robię dużo rzeczy, staram się jak mogę. 

Ludzie czasami to doceniają i jest to miłe.

Jednak w środku czuję brak tak wielki, że nie potrafię go nawet opisać.

Sam nie jestem w stanie ogarnąć tego.

Skoro tu jestem to widocznie Bóg też mnie lubi.... chociaż? 

Jedynie za co mogę Mu podziękować to zdrowie i osoby które udało mi się spotkać na drodze mojego życia.... 

Szczególnie........ 

Dzisiaj z jednej strony wszystko dobrze a z drugiej to aż płakać by się chciało. 

Wszystko będzie dobrze. Tego jestem pewny. 

Kiedyś tu napiszę, że nic więcej w życiu już nie chcę bo mam wszystko i czuję szczęście całym sobą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi