Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pregabalina a uzaleznienie

Anonim847

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, brum.brum napisał(a):

Nie chcę Cię straszyć ale to brzmi jak ciężkie uzależnienie. Takie mocne leki jeszcze na lewo kupowane. 

Yyy. 

Zbędna informacja.

Nie na lewo, tylko legalnie. A że jestem uzależniona, to nie musisz mi pisać. Nie jesteś moim lekarzem.

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, brum.brum napisał(a):

Po prostu ugryzłem się przysłowiowo w język. Nie chce Cię krytykować ani oceniać. 

Wiem czym jest uzależnienie. Tutaj nie ma o czym pisać.

11 minut temu, Lucy32 napisał(a):

A wy co tu dalej gadu gadu? narkomany jedne🤣🤣

ćpuństwo zwykłe 🌿

_-2026-07-06T212242.745_Easy-Resize_com.jpg.bc8371175d26be41526c9ef0420c09ef.jpg

"Uwielbiam pytać innych, co o mnie sądzą, ponieważ uwielbiam słuchać jak bardzo się mylą"

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie triggeruje ten temat. Chyba muszę przestać go czytać.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Tibijczyk napisał(a):

Ta, brałem nasennie. Być może będę musiał zwiększyć dawkę pregabaliny, mam swoje dojścia do zolpidemu (w sumie każdy ma, są strony gdzie wystawiają recepty na życzenie i to w pełni legalne) ale po co chodzić do dwóch lekarzy którzy nie wiedzą o sobie jednocześnie to nie wiem, nie wiem. Mam już trochę dość kombinowania a swoje dojścia miałem. Innych leków na bezsenność nie znam w zasadzie. Hydroksyzynę brałem, ale jest słaba.

Nie chce ci lekarz wypisywać zolpidemu? Przecież to typowo na spanie to dziwne żeby się wzbranial ktoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

Nie chce ci lekarz wypisywać zolpidemu? Przecież to typowo na spanie to dziwne żeby się wzbranial ktoś

Długotrwałe użycie jest przeciwko ogólnym zasadom. To się stosuje do 14 dni w PL (30 tab w paczce), chociaż wiem, że np. w Czechach jest Zolpinox pakowany po 100 sztuk, w innych krajach jak USA pewnie jest podobnie z tego co się orientuje. Śmieszne to jakie mamy regulacje xd

6 godzin temu, Verinia napisał(a):

Yyy. 

Zbędna informacja.

Nie na lewo, tylko legalnie. A że jestem uzależniona, to nie musisz mi pisać. Nie jesteś moim lekarzem.

Receptomaty są legalne, nie są legalne "ciemne strony internetu" gdzie możesz wszystko dosłownie kupić za "śmieszną internetową walutę", ale o tym nie będę się rozpisywać, bo swoje wiem, a namawiać do przestępstwa nie będę.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Tibijczyk napisał(a):

Receptomaty są legalne, nie są legalne "ciemne strony internetu" gdzie możesz wszystko dosłownie kupić za "śmieszną internetową walutę", ale o tym nie będę się rozpisywać, bo swoje wiem, a namawiać do przestępstwa nie będę.

XD

Edytowane przez Verinia

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Tibijczyk napisał(a):

Nie prosiłem Cię abyś do tego się przyznawała i tym bardziej na publicznym forum, mogłaś mi to napisać na priv. Uważaj bo to jest wbrew regulaminowi. A Oxy to przewalona sprawa.

Zedytuj jak możesz. Kurde, nie pomyslalam teraz nawet

~ Dr House

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Verinia napisał(a):

Zedytuj jak możesz. Kurde, nie pomyslalam teraz nawet

No, takich rzeczy się NIGDY nie pisze publicznie, chyba, że na jakimś discordzie czy coś. Zapamiętaj to sobie. To że wiesz że coś istnieje nie jest jeszcze złe. Uważaj na siebie, bo ostatnio zaczęli kontrolować ludzi, którzy się w to bawią.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi