Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pregabalina a uzaleznienie

Anonim847

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ja często bywam poczytać na hyperreal.mozna się dużo dowiedzieć o różnych substancjach i poczytać jak Jankinsy wymieniają się doswiadczeniami

To faktycznie niefartowne rozdanie dostałeś.Wspolczuje😣😣

Uważaj bo sie nauczysz grzać łyche:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Ja często bywam poczytać na hyperreal.mozna się dużo dowiedzieć o różnych substancjach i poczytać jak Jankinsy wymieniają się doswiadczeniami

To faktycznie niefartowne rozdanie dostałeś.Wspolczuje😣😣

E tam, ja na tym forum piszę od 2015, już kilka kont miałem. Być może coś mi się działo w tej głowie że padaczki dostałem. TK to mi 2 razy robili i 1 raz MRI. Narkotyków zero. Nie mam gdzie nawet iść na "poszerzoną diagnostykę" zresztą mam już to w dupie XD Już nawet wory pod oczami zaczęły mi znikać i nie chce mi się przed kompem siedzieć a nałogowo siedziałem po 16h dziennie. Głosów nie słyszę, akurat ja zazwyczaj bardzo się dziwnie czuję + mało śpię. Nie wiem od czego to. Leków nie nadużywam.

Listening to: "Keane - Somewhere Only We Know"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Hehehee😜😜

Ale czuje się dobrze jak coś ;) W sensie trochę niedospany, ale przy tym ile zarywałem, a bardziej niespałem po nocach przez kilkanaście ostatnich miesięcy to jednak trochę mam takie uczucie potrzeby leżenia w wyrze i spania przez 10h. Najlepsze że z bezsenności (która trwała kilkanaście miesięcy) aktualnie mam nadmierną senność i śpię jak zabity. Poszedłbym nawet i teraz spać, gdyby nie to, że jest 16:30. Wytrzymam do 18 i wtedy pójdę w kimę, akurat rytmu biologicznego sobie nie rozwalę, i tak codziennie wstaję przed 6 do pracy (ale być może pracę będę zmieniać, ale to temat na dłuższą dyskusję dlaczego siedziałem 8 lat w jednym miejscu tyle czasu :P).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Tibijczyk napisał(a):

Ale czuje się dobrze jak coś ;) W sensie trochę niedospany, ale przy tym ile zarywałem, a bardziej niespałem po nocach przez kilkanaście ostatnich miesięcy to jednak trochę mam takie uczucie potrzeby leżenia w wyrze i spania przez 10h. Najlepsze że z bezsenności (która trwała kilkanaście miesięcy) aktualnie mam nadmierną senność i śpię jak zabity. Poszedłbym nawet i teraz spać, gdyby nie to, że jest 16:30. Wytrzymam do 18 i wtedy pójdę w kimę, akurat rytmu biologicznego sobie nie rozwalę, i tak codziennie wstaję przed 6 do pracy (ale być może pracę będę zmieniać, ale to temat na dłuższą dyskusję dlaczego siedziałem 8 lat w jednym miejscu tyle czasu :P).

To dobrze,że czujesz się dobrze,oby tak dalej👍ja aktualnie też odczuwam nadmierna sennosc,może to przez pogodę.Rano ciężko się dobudzić.

Trzym się 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lucy32 napisał(a):

To dobrze,że czujesz się dobrze,oby tak dalej👍ja aktualnie też odczuwam nadmierna sennosc,może to przez pogodę.Rano ciężko się dobudzić.

Trzym się 

Ja to akurat mało spałem już miesiącami, i siedziałem po nocach (zwykle od 1 do 5-6) grając w gry MMORPG ale faza mi na to przeszła ;) Teraz to śpię tylko po to bardziej nie żeby spać tylko żeby się zrelaksować po maratonie stresu i tego wszystkiego. Nawet wolę poleżeć w łóżku i poscrollować jakiegoś reddita na telefonie niż siedzieć na kompie. Plecy bardziej odpoczywają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi