Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Happyandsad napisał(a):

Książki, a dokładniej to 4 książki. Dzisiaj przyszły. Jeszcze trochę czasu pewnie minie zanim się zabiorę za którąś z nich, ale fajnie że są. Będą czekały ma półce. A za miesiąc kolejne dojdą. 

Fajnie, a jakie tytuły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

a jakie tytuły?

Brandon Sanderson "Archiwum Burzowego Światła" - Tom 4 ( obie części) - czytam poprzedni tom tego fantasy, więc chciałem mieć już kolejne.

Jakub Jarno "Kontury" - spodobała mi się inna książka tego autora. Sposób pisania i wyrażania myśli. Dlatego chcę zobaczyć czy i ta przypadnie mi do gustu aż tak bardzo. 

Damian Dibben "Mam na imię Jutro" - u kogoś na YT widziałem tę książkę. Opowieść z perspektywy psa, od smutku do radości, trochę emocji. A że uwielbiam pieski to się skusiłem na taką historię. Może będzie coś fajnego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Happyandsad napisał(a):

Brandon Sanderson "Archiwum Burzowego Światła" - Tom 4 ( obie części) - czytam poprzedni tom tego fantasy, więc chciałem mieć już kolejne.

Jakub Jarno "Kontury" - spodobała mi się inna książka tego autora. Sposób pisania i wyrażania myśli. Dlatego chcę zobaczyć czy i ta przypadnie mi do gustu aż tak bardzo. 

Damian Dibben "Mam na imię Jutro" - u kogoś na YT widziałem tę książkę. Opowieść z perspektywy psa, od smutku do radości, trochę emocji. A że uwielbiam pieski to się skusiłem na taką historię. Może będzie coś fajnego. 

Brzmi ciekawie choć nie znam tych autorów (jestem strasznie do tyłu z literaturą piękną).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cynthia napisał(a):

kupiłeś sobie Monstera, czy takie seksowne zakolanówki?

Monstera, tyle mnie łączy gadżetowo z femboyami. A zakolanówki fakt, lubię takie + spódniczka, na zgrabnych nogach i figurze świetnie to wygląda.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Grouchy napisał(a):

Monstera, tyle mnie łączy gadżetowo z femboyami. A zakolanówki fakt, lubię takie + spódniczka, na zgrabnych nogach i figurze świetnie to wygląda.

Oj tak, podpisuję się pod tym nogami i rękoma. :P Sexy kobieta wygląda w takim stroju. Albo facet. Co kto lubi xddd

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Ja w jednym sklepie, jak kupuje monstery, to zawsze sprzedawczyni do mnie, że znowu te energetyki i masakra, żeby tego nie pić :D 

Też dzisiaj zaliczyłem monster ultra, ale trochę inny smak, ale no sprzedawczyni oczywiście, że masakra, że to pije w ogóle :P 

Ja akurat nie przepadam za Monsterami. Przeważnie Blacka kupuję. 

Tylko w swoim szaleństwie jestem wolna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Cynthia napisał(a):

Monster ma niby więcej niacyny i tych z B, no a ja odpowiadam sprzedawczyni, że gorąco jest, i to dla ochłody, a zaraz idę pływać, to się śmiała, ale niestety ciągle mnie krytykuje, jak wpadam po energetyka 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja się pochwalę, mama zamówiła mi na mój detoks w przyszłym tygodniu :D Taki syrop na oczyszczenie organizmu.

neera-naturalny-syrop-z-drzew-1000ml-szw

https://mojazielarnia.pl/4082-neera-naturalny-syrop-z-drzew-1000ml-szwajcaria-oczyszczanie-detox.html

To piję z cytrynami i pieprz cayenne. Można np. zioła też, typu zielona herbata. No ale tabletek na spalanie nie będę wtedy brał. Ciekawe czy uda mi się wytrwać 5 dni na tym syropie, bez jedzenia. :D To będzie wyzwanie! 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

57 minut temu, Cynthia napisał(a):

Ja kupuje biały, ma taki fajny grejpfrutowy smak.

32 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

To ja się pochwalę, mama zamówiła mi na mój detoks w przyszłym tygodniu :D Taki syrop na oczyszczenie organizmu.

https://mojazielarnia.pl/4082-neera-naturalny-syrop-z-drzew-1000ml-szwajcaria-oczyszczanie-detox.html

To piję z cytrynami i pieprz cayenne. Można np. zioła też, typu zielona herbata. No ale tabletek na spalanie nie będę wtedy brał. Ciekawe czy uda mi się wytrwać 5 dni na tym syropie, bez jedzenia. :D To będzie wyzwanie! 

Ja nie mam z czego czyścić organizmu. Nie palę, nie piję, i nic już nie biorę :P No chyba, że leki. To tego sporo.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi bialy monster też smakuje, a tu w sklepie, gdzie ta babka narzeka, to akurat mają niezłą lodówkę i jak kupuję, to jest taki zajebisty i schłodzony, zimny, na upalny dzień taki monsterek albo dwie puszki to mmm :D pychota 😛 

No ja muszę trochę schudnąć, bo ostatnie kilka tygodni jestem sparaliżowany, ale powoli wracam już do siebie :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamElcie napisał(a):

I zamierzasz tylko na tym 5 dni? Masakra 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, lily was here napisał(a):

I zamierzasz tylko na tym 5 dni? Masakra 

To jest syrop i na dwa litry wody z tym syropem również 4 cytryny, szczypta pieprz cayenne i imbir dla smaku. Mój wujek i mama też na tym 5 dni robili, wujek mi mówił, że po pięciu dniach podobno dużo energii bardzo po tym, i to aż oczyszczanie komórek jest, a utrata wagi to efekt uboczny tego. :P Ja muszę trochę zeszczupleć. Zapuściłem się lekko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, KochamElcie napisał(a):

To jest syrop i na dwa litry wody z tym syropem również 4 cytryny, szczypta pieprz cayenne i imbir dla smaku. Mój wujek i mama też na tym 5 dni robili, wujek mi mówił, że po pięciu dniach podobno dużo energii bardzo po tym, i to aż oczyszczanie komórek jest, a utrata wagi to efekt uboczny tego. :P Ja muszę trochę zeszczupleć. Zapuściłem się lekko. 

Ja bym zdechła 😛 nie wiem czy byłabym w stanie 1 dzień tak przeżyć 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi