Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pochwalcie się co sobie ostatnio kupiliście

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Haha. No te jasne fajne, super mi się w nich spaceruje. Taki lekki, elastyczny i przewiewny materiał.

Czarne to bardziej na wyjście z kimś do kina albo na lot samolotem ;P. Jasne niebieskie mi pasują do New Balance. Fajne są.

Dziadek się ucieszył, że mi się podobają. 

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiliśmy narożnik do salonu. Wreszcie. Dużo czasu nam zajęło namyślanie się i wybieranie. Niestety producent okazał się januszexem. Potrzebowaliśmy na wymiar, bo gotowców takich nie ma jak nam pasuje. Sklep przekazał zapotrzebowanie, oni odesłali projekt z poprawkami ze względu na ograniczenia techniczne. Zaakceptowaliśmy ten wariant. Po czym dzisiaj się okazało, że nie zrobili z jednej strony podłokietnika, bo by się skrzynia nie otwierała. To oni tego kurwa nie wiedzieli gdy sami nam robili poprawki? Zero telefonów, konsultacji, masz i bierz co zrobiliśmy. Na szczęście ten wariant zakończenia boku też braliśmy pod uwagę więc nie będziemy się szarpać. A sklep w ramach przeprosin da nam pufę gratis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

51 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Kupiliśmy narożnik do salonu. Wreszcie. Dużo czasu nam zajęło namyślanie się i wybieranie. Niestety producent okazał się januszexem. Potrzebowaliśmy na wymiar, bo gotowców takich nie ma jak nam pasuje. Sklep przekazał zapotrzebowanie, oni odesłali projekt z poprawkami ze względu na ograniczenia techniczne. Zaakceptowaliśmy ten wariant. Po czym dzisiaj się okazało, że nie zrobili z jednej strony podłokietnika, bo by się skrzynia nie otwierała. To oni tego kurwa nie wiedzieli gdy sami nam robili poprawki? Zero telefonów, konsultacji, masz i bierz co zrobiliśmy. Na szczęście ten wariant zakończenia boku też braliśmy pod uwagę więc nie będziemy się szarpać. A sklep w ramach przeprosin da nam pufę gratis.

Lubię takie zakupy. Tzn. nie u Januszexów tylko coś do domu. W zeszłym roku też wymieniliśmy sofę i się nią cieszymy. Nasza jest standardowa, z Ikei. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Lubię takie zakupy. Tzn. nie u Januszexów tylko coś do domu. W zeszłym roku też wymieniliśmy sofę i się nią cieszymy. Nasza jest standardowa, z Ikei. 

Ja nie lubię takich zakupów, lubię jak już jest na miejscu 😄 Teraz będę się stresować wyborem mebli do kuchni. Najchętniej bym kupiła jakiś gotowy zestaw z zeszłej epoki za 5 tysi, ale Misiaczek chce na wymiar lepszej jakości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja nie lubię takich zakupów, lubię jak już jest na miejscu 😄 Teraz będę się stresować wyborem mebli do kuchni. Najchętniej bym kupiła jakiś gotowy zestaw z zeszłej epoki za 5 tysi, ale Misiaczek chce na wymiar lepszej jakości.

Kuchnia to już duży projekt, trzeba wszystko wybierać. My teraz robimy łazienkę i niby nic tam takiego nie ma, ale trudno wszystko wybrać, od kafelków, kibla, lustra po krany.

Też musimy zrobić kuchnię, ale nawet nie chce mi się o tym myśleć. Ale przynajmniej już po wszystkim będzie ładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, ironella napisał(a):

Ja lubię wybierać tyle że u mnie to proces ciągły. Jak już się na coś zdecyduję, to za chwilę mam inny pomysł i chętnie bym wszystko zmieniała od nowa.😄

Tyle jest fajnych projektów wnętrz, że trudno się na coś zdecydować. My lecimy w neutralne kolory, żeby nie wyszły szybko z mody. Poza tym jasne mieszkanie wydaje się większe. Ale fajne są też wyraziste lub ciemniejsze kolory, gdybym miała pałac to każdy pokój byłby w innym stylu 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Z jaką półeczką? Półeczką na kupę? 🤣

😂

Kilka lat temu czytałam wywiad z lekarzem, który ubolewał nad tym ze te półkowe modele toalet odchodzą do lamusa. Twierdził, że to duży błąd bo to co zostaje na tej półce, to często pierwszy sygnał od organizmu że ze zdrowiem jest coś nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Z jaką półeczką? Półeczką na kupę? 🤣

Taaaak! 😁 Nie cierpię pocałunku Posejdona i lubię podziwiać swoje dzieło 🤭 A tak serio, to nawet lekarze sugerują, że to lepsza opcja, żeby kontrolować czy z jelitami wszystko w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi