Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie,złoża mi tylko przez telefon.

Bo ich nie zapraszasz :hide: Filozof tortem byś poczęstował i w ogóle. To w końcu czterdziecha. Wiesz co ja zrobię ze swoją czterdziechą...chyba pół forum zaproszę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, dzięki Ci o panie :uklon: odetchnołem z ulgą że to nie u mnie jest problem :D

Carica Milica, ja też myślę że raz dałaś radę to i drugi raz dasz radę ;) Postaw sobie ultimatum, jak wypadnę to tak wypadnę i jest OK ;) Bo myślę że chodzi o emocje i pewno jakąś niewiarę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Paniom i Panom :D

Ogólnie pisałem o wycieczkach :P Za granicą byłem raz w Czechach w mieście Cieszyn :D Salirka, byłaś więcej razy bo 2 przejazdem :D W Cieszynie kupiłem piwka. Bardzo miła obsługa a ich powitanie było zabawne :mrgreen: Nie twierdzę, że i u nas się takiej obsługi nie spotka, bo spotka czasami:D Krecik i Sąsiedzi, drogie tam :P Kiedyś planowałem jechać do Mediolanu, ale to jako mecz wyjazdowy Inter Mediolan - Ruch Chorzów rok 2000 jakoś tak. Jednak nie mogłem jechać, ze względu na pracę :twisted: Kumple mi gadali, że była wycieczka życia :D tym bardziej mnie zdołowali :(

Osoby które sobie cisną, często się po prostu lubią :lol: Kto się czubi, ten się lubi :D:P

Sympatie można wyrażać w różny sposób :D a Kobiety, tak prowokują czasami że banan w drugą stronę robię :twisted::mrgreen:

Mężczyźni zresztą też lubią bardzo wkurzać płeć piękną :lol::P

A, bardzo ciekawe teorie. Kiedy jestem dla kogoś nieprzyjemna, to albo nie darzę go sympatią, albo uważam za idiotę.

Przy czym powyższe implikuje jedno - chcę, żeby dla mnie go nie było.

Prowokuję to mojego męża, a nie nieznajomego chłopa. A zwłaszcza nie wtedy, kiedy robi błędy ortograficzne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha wiedziałam, że iiwaa odpisze w takim tonie :mrgreen:

iiwaa ty wszędzie widzisz podteksty seksualne... :roll:

Eee... Nie myślałam nawet o podtekstach seksualnych :D

Po prostu nie lubię bliższych (i bliższych nie w sensie relacji uczuciowych czy erotycznych, bliższych również w relacji koleżeńskiej) kontaktów z mężczyznami poza ściśle określonymi wyjątkami. Jest to dla mnie niekomfortowe, podobnie jak przebywanie z mężczyzną sam na sam (nawet jeżeli jest to student na konsultacjach czy taksówkarz).

Moje reakcje są takie, bo się zwyczajnie niekomfortowo czuję. Gdyby słowa "kto się czubi ten się lubi" dotyczyły rozmowy z kobietą, to by mnie raczej rozbawiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa ale kiedyś pisałaś, że częściej przebywasz z mężczyznami niż kobietami więc teoretycznie nie powinnaś tak się czuć.

Ja się czuję nie pewnie jak zwęszę, że mogę być źle odbierana. Co do kobiet czuję się bardzo nie pewnie bo to złośliwe, zazdrosne intrygantki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa ale kiedyś pisałaś, że częściej przebywasz z mężczyznami niż kobietami więc teoretycznie nie powinnaś tak się czuć.

Ja się czuję nie pewnie jak zwęszę, że mogę być źle odbierana. Co do kobiet czuję się bardzo niepewnie bo to złośliwe, zazdrosne intrygantki.

Ale:

1. to mężczyźni, których dobrze znam,

2. jest ich więcej niż 1, a w grupie się dobrze czuję. Nie lubię sytuacji w cztery oczy. Np. wtedy myślę, że żałuję, że nie mogę zakryć kolan. Nie wiem dlaczego. A jak jest więcej, to już nie. I przy osobach, które dobrze znam, też czuję się swobodnie.

A ja, jak myślę, że mnie ktoś źle odbiera, to się zaczynam dobrze bawić :D

Kiedyś mi donieśli (życzliwe doktorantki) że jedna studentka w kiblu na mnie wyklinała i mówiła "ta suka", to potem miałam ubaw, jak przyszła na poprawkę.

No, na opinię trzeba zapracować... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zła Sali w aureoli Ci nie do twarzy :D .

To aż tak ewoluowałam :roll: Ja też zauważyłam, że Zła Sali coraz częściej przejmuje nade mną kontrolę :roll:

Później po występkach Złej Sali mam ochotę się dezaktywować :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajta pospać no!

:zzz:

staaaaaaaaary nieeeeeeedżwiedz mocno śppiiiiiiiiiiiiiiiii, myyyyyy sie goooo boiiiiiiiiiimyyyy na paaaaaaalcach choooodzimy, booooo jak wstaaanie too naaas zjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no dobra wyśpij sie, do holandii troche ci zejdzie, ja kiedys z rfn-u wrcałaem autobusem 24h przy 35 stopniowym,bez klimy jak sardynki, wszystkie siedzenia zajete, jak bym sie najebał to bym sie położył na korytarzu i nawet by mogli chodzic po mnie, a tak głupio było na trzeźwo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, jak myślę, że mnie ktoś źle odbiera, to się zaczynam dobrze bawić :D

Nie potrafię tak...przejmuję się tym co inni o mnie myślą. Wynika to z dzieciństwa bo ciągle byłam oceniana. Ciągle czułam się nie wystarczająco dobra choć już lepszym dzieckiem chyba nie mogłam być.

No, na opinię trzeba zapracować... :D

Rozumiem...że łatwo nie miała :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, takiej akcji jeszcze nie miałem, ale raz zdarzyło się, że kierowca zgarnął z jednego z miasteczek w Niemczech kompletnie nawalonego kolesia. To by jeszcze jakoś przeszło gdyby nie fakt, że waliło od niego jakby się z tydzień nie mył. Ujechaliśmy może ze 30 km i się po prostu wysiedzieć w wozie nie dało. Zjechaliśmy na stację, wyprowadziliśmy kolesia z busa i dostał ultimatum: albo leci pod prysznic i się przebiera w czyste ciuchy, albo zostaje na stacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi