Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

neon, nie spędzam z facetem świąt, więc się prezentami wymieniliśmy wcześniej.

aaaaahaaaaaa

noooo prezenty sie otweira jak ktoś z rodziny zobaczy pierwszą gwiazdke podczas czy przed wigilią, na niebie, tak było u nas ;) no ale kiedys były morzy i jasne niebo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, przy całej mojej niechęci do owłosienia, nigdy bym nie wpadła na taki pomysł :D

Ja kiedys obsesyjnie analizowalam swoje cialo. Potrafilam sie wpatrywac, wpatrywac i cos wynalezc. Pousuwalam pieprzyki laserem, wydepilowalam sie laserem, usuwalam blizny (nie takie "specjalne", takie zwyczajne, jakie ma chyba kazdy). Osemek nie mam, zeby bron boze nie zaczely krzywic zgryzu (usunelam profilaktycznie, jak tylko zaczely wychodzic cieli mi dziasla i czyscili). Chociaz generalnie ciesze sie, ze je wyrwalam, bo jak cos sie z nimi dzieje, to ponoc sa mocne problemy.

Teraz co prawda jest to dla mnie wazne, nawet bardzo wazne, ale nie robie problemu z niewielkiej blizny na stopie czy znamienia na wewnetrznej stronie uda ;) zwlaszcza ze z wiekiem i rozwojem intelektualnym pozbylam sie jednego falszywego przeswiadczenia, ktore wplywalo na tamta obsesje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa mialas obsesje na punkcie doskonalosci wlasnego ciala :shock: Jak przyszloby Ci rodzic to pozniej mialabys sporo pracy nad soba.

Nadal przywiazuje do tego wieksza wage niz przecietna kobieta, ale zrozumialam, ze nie wszystko jest wielka wada i nie wszystkim musze sie przejmowac. Kiedys siniaki byly dla mnie problemem nie do przejscia. Teraz zrozumialam, ze nie zmienie tego, ze mam do nich sklonnosci (slaba krzepliwosc i pekajace naczynia) i ze siniak na lydce nie czyni ze mnie brzydkiego potwora :D i tak dalej ;)

Nie zdecydowalismy sie na to nigdy, a brzuch mam właściwie taki sam jak moja siostrzenica :D zreszta nigdy go nawet specjalnie nie ćwiczylam (zawsze nogi, posladki, ramiona). I bardzo go lubie :D kiedys moze wrzuce zdjecie, teraz juz mam sukienke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w wigilię zawsze głodny jestem bo nie ma mięsa, normalnego mięsa bo to rybie się nie liczy zresztą zwykle ryb żadnych i tak nie tykam, tylko sałatka i pierogi. :mrgreen: Na pasterce w życiu nie byłem i nie zamierzam być, to spęd pseudokatolików którzy raz w roku chodzą do kościoła. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi