Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

iiwaa zespół napięcia przedmiesiączkowego spełnia wymogi konieczne do uznania go przez WHO (Światową Organizację Zdrowia) za chorobę i tak powinien być traktowany. Te kilka dni przed wystąpieniem miesiączki potrafi zamienić życie kobiety w koszmar. A przy okazji uderza rykoszetem w jej Bogu ducha winnych domowników :mrgreen: wg opinii jednego lekarza. Ale nie mówmy o tym bo wiesz jak mężczyźni na to reagują :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa zespół napięcia przedmiesiączkowego spełnia wymogi konieczne do uznania go przez WHO (Światową Organizację Zdrowia) za chorobę i tak powinien być traktowany. Te kilka dni przed wystąpieniem miesiączki potrafi zamienić życie kobiety w koszmar. A przy okazji uderza rykoszetem w jej Bogu ducha winnych domowników :mrgreen: wg opinii jednego lekarza. Ale nie mówmy o tym bo wiesz jak mężczyźni na to reagują :lol:

Ja akurat na facetów nie naskakuję... na inne kobiety owszem:D

Może dlatego, że generalnie lepiej dogaduję się z facetami.

Mąż jest w miarę bezpieczny :D

Gorzej, że ja cały czas od dwóch dni wewnętrznie czuję stan napięcia. Bez określonego powodu. I to takiego... niepokoju jakby. Rzadko to mam, ale miewam. Do tego opuchnięty brzuch, palce, palce stóp, dobrze że jest zimno, bo jeszcze by mi mogły łydki spuchnąć.

I dwa kilo cięższa jestem. Jak jakaś bania. Palce zresztą na zdjęciu widać, że są takie no... nie ok.

Pójdę coś rozwalić w ramach protestu. O, w paintball bym pograła :D strzelałabym tymi kulkami jak głupia, wszyscy by mieli siniaki :D

Jeszcze muszę jakieś debilne formularze wypełniać, typu: czy potrzebuję posiłku wegetariańskiego.

Pasjonujące. Idzie mi to jak krew z nosa.

Odczuwam żądzę zniszczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, po co mam mówić? Żeby zapewnić osobę wiadomą, że nie mam jeszcze menopauzy? :D Zresztą się pomyliła w rachunkach, bo to zwykle przedział wiekowy 45-55, a ja niedawno skończyłam 42. Ale ja obiecuję, że jak będę mieć menopauzę, to poinformuję publicznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea jak mężczyzna powie kobiecie podczas PMS, że ma fanaberie jakie ma szanse na przeżycie wg Ciebie? Oni wiedzą tylko nie traktują poważnie.

iiwaa jak chcesz dam Ci kij bejsbolowy...mam na zbyciu :P ale nie chodź z nim po mieście, zresztą wiesz dlaczego...to WYROCZENIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samo chodzenie z kijem nie ;) Gorzej jak mnie ktoś zdenerwuje :D

Dlaczego w domu nie ma sałaty (którą jem zawsze jak jestem głodna jak mam pms) a są Laysy??? :shock:

Dlaczego on mi to robi? :hide:

Teraz muszę walczyć ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thaur, ja bym wycisnął połowę swoje ciężaru z jakieś 20 razy może, czyli pewnie słabo, ale ja sobie wole pompki porobić niż wyciskać.

Zależy jaką masz wytrzymałość. Ja na klatę biorę sporo powyżej swojej wagi, a mimo to zrobić połówką dużo powtórzeń jest mi trudno. Bo nie mam wytrzymałości, bo zawsze trenowałem siłowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Zjadłam" herbatę z mlekiem 0,0%

Dryagan, od gadania o żarciu człowiek się robi głodny, a ja nie chcę być gruba.

Jak chcesz ambitne tematy, to wymyśl jakiś. Ja się dostosuję w miarę moich możliwości intelektualnych.

Właśnie, właśnie, jest tu jeszcze Atic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, właśnie, jest tu jeszcze Atic?

A co, tęsknisz za nim? :mrgreen:

Nigdy nie próbowałam herbaty z mlekiem, ale pewnie by mi nie smakowała.

A spróbuj sobie dodać miodu ;)

Też myślałam, że nie będzie mi smakować, siostrzenica mnie nauczyła pić ;)

A, i jest zaleta - nie jest gorąca.

Atic miał obejrzeć Zolla, o to się zasadniczo rozchodzi :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atic gdzie jesteś iiwaa Cię woła :great:

Dobra, jutro obejrzy, obiecał przecież :(

Ciekawy był, czemu to nazwisko tak się często pojawia, nie może żyć w nieświadomości.

A tak właściwie - ja zdecydowanie nie jestem fanką Zolla :D

Idę, bo mnie mąż woła i znowu się będzie bulwersował.

Zajrzę jeszcze, bo może inkwizytor będzie chciał sprawdzić, czy nie za często zerkam na forum :D

A i tak się standardowo nie wyloguję, na złość :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi