Skocz do zawartości
Nerwica.com

Za co jesteś dzisiaj wdzięczny/wdzięczna?

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem wdzięczna za to, że mimo wszystko ( a nazbierało się tego "mimo wszystko") potrafimy się z mężem nawzajem szanować.

A nawet spokojnie porozmawiać.

Co przy moim charakterze jest - powiedzmy - wyczynem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.07.2025 o 10:03, Liber8 napisał(a):

na taką grafikę

Ta grafika to kompletne brednie. Kto ją w ogóle sporządził? Skąd ją wytrzasnąłeś? Czy autor jest zbyt tchórzliwy, żeby się pod nią podpisać?

Druga w nocy to nie "najgłębszy sen", tylko bicie się z myślami i wku**ianie się, że znowu nie można zasnąć przez wiele godzin po położeniu się do łóżka. Albo czas, gdy niedawno obudziło się w nocy i próbuje się znowu zasnąć.

Nienawidzę takich grafik. I tego, że ludzki organizm jest tak fatalnie zaprojektowany, że nie ma kontroli nad własnymi myślami ani tym, czy śpi, czy nie śpi.

Nienawidzę ludzi - to wstrętne stworzenia. Brzydzę się nimi i życzę im zagłady. Szkoda, że należę do tego gatunku - chętnie bym go zmienił, gdyby to było możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bycie prawdziwym człowiekiem jest tak naprawdę piękne @Kiusiu. Gorzej jest z tymi zmienionymi właśnie,to oni takie rzeczy wymyślają i jest to możliwe. 

Jedyne co jest męczące w byciu człowiekiem to potrzeby fizjologiczne, a nie myślenie. Chociaż na potrzeby fizjologiczne też można znaleźć jakiś sposób. 

@Kiusiu

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Jedyne co jest męczące w byciu człowiekiem to potrzeby fizjologiczne, a nie myślenie. Chociaż na potrzeby fizjologiczne też można znaleźć jakiś sposób. 

Pewnie że tak. Ja od 11:30 już dziś nie jadłam i nie piłam. Da się. Jakoś straciłam apetyt 👌

Edytowane przez mała_mi123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi