Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No ja jakoś nie mam fioła na punkcie zwierząt, ale co się odwala np. w temacie psów to ja nie wiem 🧐

Ubranka dla psa, fryzjer - trymowanie, kąpiele, bieżnia dla psa, spa (luksusowe kąpiele, masaże czy zabiegi pielęgnacyjne), trener do intensywnego szkolenia Board & Train, Pet sitting (opieka w domu) - karmienie, zabawy, opieka podczas nieobecności itd. 🐕‍🦺 🦮 🐕. Niektóre psy mają lepiej niż dzieci, nie mówię że mają mieć źle, no ale kto bogatemu zabroni. Mój sąsiad za samego fryzjera, kąpiel i coś tam jeszcze płaci 180 zł, psi fryzjer dojeżdża mu do domu i wykonuje zabiegi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem pod wrażeniem tego jak suczka u mojej mamy się cieszy z byle pierdoły.  Lubię patrzeć na tą szczera radość, całą sobą. 

Ostatnio natknęłam się na informacje, że niektóre zabawki dla psów mogą zawierać toksyczny klei i teraz nie wiem co robić. Jak zabawka jest oznaczona, że jest dla zwierząt to powinna być dla nich bezpieczna do gryzienia, bo niby jak ten pies ma się nią bawić inaczej przecież nie będzie sobie z łapy do łapy turlał tylko wiadomo, że weźmie do pyska. Nie wiem czy się tym przejmować, czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi