Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mi kolega przywiózł wiewióra małego, bo mamę mu ktoś przejechał, więc koledzy go zgarnęli i się nim zaopiekowali, jak był noworodkiem.

A potem wpadł do mnie na farmę, ale niestety to była zima i trochę ekstremalne warunki, i nie miałem gdzie umyć wiewióra i robale po nim łaziły ;/.

Koledzy z innego forum mi radzili, żebym nagrał filmik z wiewiórem, to nagrałem i wrzuciłem na youtube, to kumpel na reddit wrzucił i ludzie się jarali podobno i to był hit ten film ;/

To ja następnego dnia się obudziłem rano i jakieś youtube, skasowałem konto i wszystkie filmiki też poszły się jeb..., bo depresja i nie chce żadnych jutubów i life is brutal... 

Potem zgubiłem telefon, na którym miałem selfie z wiewiórem i filmiki, bo się upiłem alko i telefon mi z kieszeni gdzieś wyleciał i żegnaj. Kumpel też filmu nie zachował.

To moje kasowanie wszystkiego to też jakaś choroba umysłowa. ;/ a mogłem być jutuberem i kase bym miał, to niestety choroby psychiczne i sam sobie strzelam w stopę i gniję w dołku na własne życzenie tylko.

Potem mi jest smutno tylko, dlatego się nie nadaje do życia w społeczeństwie.

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Grouchy napisał(a):

@Krejzi1 @KochamBabkęBożą No dzikiemu szczurowi raczej bym nie zaufał i nie dał bym mu jeść z ręki ale myszy akurat są nieagresywne i raczej takie śmieszne. A wiewióra nigdy mi się nie udało "oswoić", zawsze uciekały.

Mnie jakos pod względem higienicznym obrzydzają. To chyba mnie tak od nich najbardziej odrzuca 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi