Skocz do zawartości
Nerwica.com

Którym psycholem z filmu jesteś?

Evia

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś jak Skaza z "Króla Lwa". Jesteś chciwy i troszczysz się tylko o siebie. Zrobisz wszystko, aby osiągnąć swój cel, nawet jeśli oznaczałoby to zabicie Twojego brata. Zawsze byłeś wyrzutkiem, ale teraz przyszedł czas, abyś zabłysnął.

Agomelatyna 25 mg 0-0-1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze podejście:

Jesteś jak Laleczka Chucky. Uwielbiasz zdobywać zaufanie innych, a następnie niszczyć to zaufanie pierwszym lepszym przedmiotem, który trafi pod Twoją rękę. Uwielbiasz rządzić ludźmi i wywyższać się.

Drugie podejście:

Jesteś jak Dexter Morgan. Kochający i lojalny, jednak Twoja okropna przeszłość sprawiała, że drzemie w Tobie potrzeba zabijania. Zabijasz tylko morderców, więc to chyba całkiem w porządku, prawda? W dodatku masz uczucia i potrafisz się zakochać, więc nie jesteś do końca psychopatą.

Od tej chwili...wchodzisz w zen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś jak Dexter Morgan. Kochający i lojalny, jednak Twoja okropna przeszłość sprawiała, że drzemie w Tobie potrzeba zabijania. Zabijasz tylko morderców, więc to chyba całkiem w porządku, prawda? W dodatku masz uczucia i potrafisz się zakochać, więc nie jesteś do końca psychopatą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 26.11.2025 o 20:05, mała_mi123 napisał(a):

Rozwiąż test z pierwszej strony a będziesz wiedział o co chodzi. W wynikach testu na początku jest napisane "jesteś", plus nie używają tam żeńskich końcówek.

do końca nie jestem psychopatą - pocieszające :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, brum.brum napisał(a):

do końca nie jestem psychopatą - pocieszające :D

Człowiek idealny, można by rzec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, brum.brum napisał(a):

Tak, idealny wariat :D

Czemu wariat? Państwo za bardzo pierd.oli się z przestępcami. Powinna wrócić KS. Niewyobrażalne jest, że utrzymujemy morderców z naszej kasy przez wiele lat. Oko za oko i tyle. Chwasty należy wyrywać. Ktoś kogoś morduje w niewyobrażalny sposób i co w zamian dostaje? Kojo, papucie i zupę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 godzin temu, brum.brum napisał(a):

Daj Mordercom sobie spokojnie mordować :D Od razu KŚ 

Jakby Ci ktoś zabił kogoś z rodziny czy twoja C. to inaczej byś gadał.  No chyba że masz letnie stosunki i jest to jest, nie to nie. 

A jak kochasz swoich bliskich to za coś takiego statystycznie rzecz biorąc pragniesz zemsty w stylu kodeksu Hammurabiego. 

10 godzin temu, brum.brum napisał(a):

Jaka ostra 😱

No tak. Wolę utrzymywać schroniska i szpitale niż przechowalnie dla świadomych morderców.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, mała_mi123 napisał(a):

Jakby Ci ktoś zabił kogoś z rodziny czy twoja C. to inaczej byś gadał.  No chyba że masz letnie stosunki i jest to jest, nie to nie. 

A jak kochasz swoich bliskich to za coś takiego statystycznie rzecz biorąc pragniesz zemsty w stylu kodeksu Hammurabiego. 

No tak. Wolę utrzymywać schroniska i szpitale niż przechowalnie dla świadomych morderców.

Przecież ja żartuje, a Ty wszystko na poważnie bierzesz, jak zawsze…

Letni-nie letni związek ja nikomu życia nie dawałem, więc odbierać też nie będę. A za karą śmierci jestem również 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi