Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

Hans, wlasnie czytałam że nieletni imgranci molestowali i bili swoje koleżanki w szkole w Austrii, dyrekcja podobno "jest zaskoczona". W Niemczech zaczynaja sie przed nimi bronić w ten sposób, ze ogłaszają zakaz wchodzenia azylantom do knajp czy tez basenów, bo skargi na molestowanie i przestępstwa były tak czeste, że nie widzieli innego wyjścia. Na działania władz nie można liczyć. To był kiedyś fajny kraj.

A będzie coraz gorzej. Śmiali się do niedawna z polskiego triatlonu (pieszo na basen, z basenu na rowerze), a teraz zakaz dla azylantów.

Wiem, że gdyby w Polsce doszło do takich incydentów, już dawno byłyby pogromy, a liberalna prasa z całego świata chciałaby nas zjeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, Polska w całym świecie słynie z pogromów. Pogromy to, można rzec, polska tradycja.
Chyba mało kto oprócz niektórych Żydach słyszał o tych pogromach. Ma natomiast opinię katolandu o konserwatywnych, rasistowskich i homofobicznych poglądach, może nie ma być z czego dumnym ale zawsze to lepsze i mniej szkodliwe niż lewactwo. Jak w Anglii muzułmanie zaczęli katować ex- muzułmanina to uratowali go Polacy bo Anglicy nie interweniują w sprawach kulturowych a może po prostu Polacy mieszkają w tych samych dzielnicach co muzułmanie. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że gdyby w Polsce doszło do takich incydentów, już dawno byłyby pogromy, a liberalna prasa z całego świata chciałaby nas zjeść.
w Polsce do takich incydentów by raczej nie doszło raz za mało u nas muzułmanów a oni tylko w dużej grupie czują się silni, a dwa polscy narodowcy, kibole itd poradzili by se z nimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka stron temu dociekałam, gdzie niem komentarze dot banneru na meczu pl-de z napisem "protect your woman, not our democracy" i sprawa jasna - podczas transmisji meczu niem tv po prostu go nie pokazywała. O kłamliwych mediach i cenzurze w necie wiadomo tam od dawna, widze ze sportu tez nie oszczędzili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka stron temu dociekałam, gdzie niem komentarze dot banneru na meczu pl-de z napisem "protect your woman, not our democracy" i sprawa jasna - podczas transmisji meczu niem tv po prostu go nie pokazywała. O kłamliwych mediach i cenzurze w necie wiadomo tam od dawna, widze ze sportu tez nie oszczędzili.
Przecież niemieckie media są w pełni niezależne nie tak jak polskie :mrgreen: Jedno mnie ciekawi ci agresywni młodzi arabowie byli pijani a przecież ich religia zabrania picia alkoholu, przecież to powinno się spotkać z wielka krytyką świata islamskiego no ale pewnie wyżywanie się na " europejskich dziwkach" stoi ponad zakazem picia alkoholu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, ale gdyby podskakiwali. Jeszcze się kilka nacji w Europie ostało zdolnych do walki - na Bałkanach, Polacy, Rosjanie.

bittersweet, widziałem filmik z wyrywania tego baneru po meczu.

co do Bałkanów to z jednej strony środowiska narodowe są tam bardzo silne ale jest tam przecież mnóstwo muzułmanów i już zdominowali część Bałkanów zwłaszcza Albańczycy a rozmnażają się oni dużo chętniej niż niemuzułmanie i liczba ich w takich krajach jak Serbia, Macedonia, Czarnogóra gwałtownie rośnie. Podobnie w Rosji- jest tam 20 mln muzułmanów i rozmnażają się dużo lepiej od "ruskich" do tej pory większość to zintegrowani muzułmanie poza Czeczenami ale ryzyko ich radykalizacji jest spore a na południu Rosji oraz w dużych aglomeracjach jest ich ogromna ilość. Także Polska wygląda na najmniej zagrożony islamem krajem Europy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, tez widziałam, nie wiem jakim prawem Polizei to zrobiła. Tam gdzie nie trzeba, sa bardzo aktywni, tak samo jak rozpędzanie Pegidy armatkami wodnymi.

carlosbueno, slyszałam tłumaczenia jakiejś muzułmanki, ze napastnicy w Kolonii byli pijani, wiec to nie mogli być arabowie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, slyszałam tłumaczenia jakiejś muzułmanki, ze napastnicy w Kolonii byli pijani, wiec to nie mogli być arabowie :bezradny:
muzułmanie podobnie zresztą jak Chrześcijanie tez często stosują się do religii jak im wygodnie. W każdym kraju islamskim istniej czarny rynek alkoholu a narkotyków jeszcze większy bo są one tam mniej piętnowane niż alkohol bo w koranie nic o nich nie ma( największa procentowa ilość narkomanów jest prawdopodobnie w Pakistanie który leży na szlaku przemytniczym). Zresztą ISIS usprawiedliwia np picie alkoholu, czy przyjmowanie innych zwyczajów zachodnich niezgodnych z islamem jeśli służy on nadrzędnym celom dżihadu tj np zamachom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, mnie tez rozbawiła naiwność tego tłumaczenia, w Egipcie to tubylcy sami przynosili wódke na spotkania i pili.

Co do nadrzędnych celów to masz rację, przykład poświecenia krązy po YouTube, ktoś na MemriTV chce się poddać "sodomizacji" aby móc umieścić bombe w odbycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, w końcu uzyskiwanie alkoholu w procesie destylacji wynaleźli Arabowie a przedrostek al jest typowo arabski. No ale to było wieki temu bo dziś to niczego nie wymyślają oprócz głupawych fatw i nowych metod ataków samobójczych. O ile wiem żaden arab a może i muzułmanin nie dostał nagrody nobla, nie liczę tu pokojowych które dostał np terrorysta Arafat, gdyby nie ropa to dalej siedzieli by w namiotach na pustyni i poganiali wielbłądy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ciekawe,co by było.Gdyby Niemcy,zaczęli gwałcić muzułmanki.
pewnie by ich zamordowano zresztą muzułmanki tez musiałyby zginąć za seks pozamałżeński w dodatku z niewiernymi. Islam zabrania wychodzenia przez muzułmanki za mąż za nie muzułmanina, odwrotnie nie ma problemu. W wielu krajach zachodniej Europy młode muzułmanki ginęły lub były zmuszone uciekać bo ośmieliły się spotykać z niemuzułmaninami oczywiście oprawcami jest zwykle najbliższa rodzina ojciec, bracia a i matki też popierają te honorowe mordy.

To dziwne,chcą mieszkać w UE,w laickich krajach.A nadal,żyją według Koranu.

A może,by tak napisać Koran,od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno Niemki spacerowały pół nago w sylwestra :mrgreen: no i nie wiedziałem że istnieją perfumy które zachęcają do gwałtu. Tych wszystkich imamów głoszących takie brednie powinni odesłać do kraju ich pochodzenia/ przodków bo niektórzy z nich pewnie urodzili się już w Niemczech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla jasności, to chodzilo mi oczywiscie o niemieckich obywateli.

to mściwy jetodik jesteś bardzo hehe

nie no, w nerwach to napisałem, po prostu europa jest niszczona na naszych oczach, a niemcy biorą w tym duży udział, ale masz rację odpowiedzialność zbiorowa to głupota i nie powinno się być mściwym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie powiedział, które to perfumy są takie skuteczne :roll:
wszystkie nie halal czyli na bazie alkoholu. :mrgreen:
No tak. Oni tam mają takie olejki zapachowe, a to jest chyba bez alkoholu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie powiedział, które to perfumy są takie skuteczne :roll: wszystkie nie halal czyli na bazie alkoholu. :mrgreen: No tak. Oni tam mają takie olejki zapachowe, a to jest chyba bez alkoholu. jakby popsikali się perfumem, dezodorantem z alkoholu to popełniliby grzech ciężki w przeciwieństwie do zabicia niewiernego a zwłaszcza ateisty. Ogólnie cały ten halal( dozwolone wg szariatu) to wielki biznes, na zachodzie Europu każdy kebab, buda z fast foodem a nawet większość szkolnych i publicznych stołówek serwuje mięso halal bo prowadzący i klienci to często muslimy a w szkołach, zakładach pracy wymusili to muzułmanie nawet jak tylko jeden jest w szkole w zakładzie pracy albo zapobiegawczo jakby się jakiś zdarzył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sportowefakty.wp.pl/pilka-reczna/573685/szwedzi-oburzeni-nie-chca-polskich-cheerleaderek

Szwedów a także niemiecką tv oburza to że na ME w Polsce w piłce ręcznej tańczą cheerleaderki że to niby prymitywne i zacofane, wiadomo oni wolą postępowych muzułmanów gwałcących ich kobiety albo parady homoseksualistów. Przecież nich tych tańczących dziewczyn nie zmusza do tego, robią to bo lubią albo mają kasę z tego i mogą poznać znanych sportowców. Ale dla nowej lewackiej religii każdy przejaw tradycyjnej rozrywki jest zły i uprzedmiotawiający kobiety oni by woleli kobiety w burkach one nie są uprzedmiotawiane i useksualnione.

Dobrze że temu szczypiorniście Karlssonowi nie pozwolono grać w tęczowej opasce, manifestacje swoich poglądów powinien zostawić poza boiskiem, no ale teraz się mści i bajdurzy o zacofanej i nacjonalistycznej Polsce. Jeśli takie poglądy ma przeciętny Szwed a podejrzewam że sporo ma takie to przyszłość Szwecji jawi się w czarnych barwach a raczej zielonych islamskich bo zdegradowane lewactwo do tego doprowadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi