Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

...a ja tak sobie myślę i myślę i dochodzę do konkluzji, o którą bym się nigdy wcześniej nie podejrzewał...

Otóż w razie wybuchu wojny religijnej w Europie ( a to chyba już oczywiste, że do takowej prędzej czy później dojdzie ) rozważam przyłączenie się do bojowników państwa islamskiego.

Gdybym była facetem to pewnie również bym to rozważała

Niestety będąc w obecnej sytuacji a raczej ciele, nie pozostaje mi zbyt wiele do wyboru...

nigdy tego bym nie rozważał bo islamiści propagują prymitywne religianctwo i postawy rodem ze średniowiecza. Nie przeszkadzają mi faceci w rurkach, geje, blond pustaki itd, bo oni zwykle nikomu nie wadzą w przeciwieństwie do religijnych prymitywów którzy chcą zniszczyć świeckie państwo, prawa kobiet i ogólnie prawa człowieka. Ale żeby zachować świecką, liberalną bezpieczną Europę trzeba zastosować wobec nich mniej humanitarne strategie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nigdy tego bym nie rozważał bo islamiści propagują prymitywne religianctwo i postawy rodem ze średniowiecza. Nie przeszkadzają mi faceci w rurkach, geje, blond pustaki itd, bo oni zwykle nikomu nie wadzą w przeciwieństwie do religijnych prymitywów którzy chcą zniszczyć świeckie państwo, prawa kobiet i ogólnie prawa człowieka. Ale żeby zachować świecką, liberalną bezpieczną Europę trzeba zastosować wobec nich mniej humanitarne strategie.

zgadzam się, ale jeśli miałabym wybrać obdarcie żywcem ze skóry czy też podpalenie lub inne tortury, to wolałabym raczej się nie wychylać

Podobnie było ze Słowianami w obliczu chrześcijaństwa, jedni zginęli drudzy się dostosowali (i to właśnie tych drugich jesteśmy potomkami)

Będąc kobietą mam tylko 2 wyjścia:

1.tortury

2.tortury

:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a ja tak sobie myślę i myślę i dochodzę do konkluzji, o którą bym się nigdy wcześniej nie podejrzewał...

Otóż w razie wybuchu wojny religijnej w Europie ( a to chyba już oczywiste, że do takowej prędzej czy później dojdzie ) rozważam przyłączenie się do bojowników państwa islamskiego.

Przecież islamiści wejdą w Europę jak przysłowiowy, gorący nóż w ciepłe masło.

KTO im się ma przeciwstawić? No kto?

Nażelowane pedałki w rurkowatych spodniach z babskimi torebkami? Plastikowe blond pustaki z "fejsa"?

Galerianie i galerianki? Spasione, rozlazłe świnie? Idioci dla których nadrzędną wartością i sensem istnienia jest lans i "lajki"?

Oglądacze sitkomów, "tok szołów" i telewizyjnych seriali dla klinicznych debili?

Milicjanci, którzy bohatersko pacyfikują demonstrujące swe niezadowolenia sytuacją w kraju grupy zawodowe?

Wojsko składające się w większości ze starych, otyłych wiecznie zapijaczonych trepów?

Lewackie ścierwo, dla ktorego slowa Bóg Honor i Ojczyzna to synonimy słów "kibol" "faszysta" "pisior"?

Bezpaństwowy, kosmopolityczny tłum półgłówków bez jakiejkolwiek ideologi?

Zlaicyzowane bydło nie pojmujące, że religia i wiara ( jakakolwiek) to jeden z fundamentów stanowiących o sile całych narodów?

"Oświeceni" ,na wskroś "nowocześni" Europejczycy ktorzy zmarginalizowali, wyśmiali i zdewaluowali religię chrześcijańską niebawem zatęsknią za " facetami w czarnych sukienkach, średniowiecznych katolach i pedofilach". Nie ma i nie będzie czegoś takiego jak państwo laickie i rozdział religii od państwa. Nie podobał się cywilizowany Chrześcijanizm - zostanie narzucony poprzez ścinanie tępych łbów "nowoczesny" Islam.

Zresztą czego i kogo mam bronić przed hordami młodych, fanatycznych i przepojonych islamskimi hasłami, fundamentalnie religijnymi brudasami?

Przytoczę świetne słowa napisane już gdzieś kiedyś przez kogoś w internecie:

"Oświadczam, że nie mam zamiaru nadstawiać łba za: celebrytów , polityków, premierów, prezydentów. Nie mam najmniejszej ochoty ginąć za komorników, prokuratorów, urzędników państwowych, straż miejską, ABW, CBŚ,CBA, ABC, CDE… i inne instytucje wysysające ostatni grosz ciężko pracującego podatnika, sędziów i ich limuzyny, wille, konta w banku, kochanki. Nie zamierzam ginąć za płatne autostrady, zrujnowany system ochrony zdrowia, policjantów, fotoradary, kamery, umowy śmieciowe, wyliczone już teraz na 500 zł przyszłe emerytury, podsłuchy. Na pewno nie zginę broniąc majątków Kulczyka, Solorza, właściciela SKOK-ów i prezesów banków...."

Nic dodać , nic ująć.

Tak więc trzeba będzie pogrzebać swoje dawne i przekonania i "patrzeć swojej dupy" jak to się kolokwialnie i jakże celnie określa.

wobec tego żydki mieli szanse przeżycia przyłączając się do jednostek SS?owszem były sondercommanda misternie wyselekcjonowane z każdego transportu którzy odgrywali znaczącą rolę w pomocy SS manom przy zbrodniach zapraszając do komór gazowych wyciągając nagie obsrane splecione ze sobą zagazowane trupy,paląc w piecach i rozsypywanjąc popioły w rzekach,mieali wobec tego lepsze wyżywnienie,lepsze spanie na poddaszu nad krematoriami a nawet alkohol i papierosy od SS manów i jakoś gówno im to dało bo za dużo widzieli i wiedzieli.po 4 miesiącach pojawiała sie jednostka SS które zaprowadziła przeterminowane sondercommando z tyłu krematorium,salwy z karabinów maszynowych i pół godziny zostało wyselekcjonowane nowe sondercommando którego pierwszym zadaniem było spalenie swoich poprzedników.więc jak to sie dzieje że SS mani dając za zadanie członkom sondercommando zapraszać do komór gazowych i palić zwłoki nie dali im karabinów i cyklonu B aby sami rozstrzeliwali i gazowali swoich ziomków niewyselekcjonowanych tak jak to robili SS mani?więc to co mówisz raczej też by nie przeszło.oczekujesz że jeśli powiesz tym brudasom "jestem z wami bo u mnie to same pedały w rurkach i idioci pijący piwko całymi dniami przed telewizorkiem" to dadzą ci kałacha i cie przyjmą do swoich hordów abyć tak jak oni odrywał połowe głowy za pomocą kałacha tym pedałkom i idiotom z naszego motłochu i skandował "allah akbar"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się że nadchodzi wojna destabilizująca Europę na dlugi okres czasu. O ile nie na zawsze.

To wcale nie są żadni uchodźcy. To świetnie wyszkolony desant bojowników islamskich.

Kolejnym etapem będzie wyposażenie ich w broń i potem jest już po nas.

Jeżeli jest to faktycznie szczegółowo zorganizowana akcja, to zdobycie dowolnej ilości broni jest już zapewne również przygotowane. Ot choćby opanowanie jakiegoś dziwnym trafem słabo strzeżonego magazynu broni wojskowej.

Długo nie trzeba było czekać...

http://niezalezna.pl/71282-imigranci-w-koszarach-bundeswehry-moze-miec-wplyw-na-cwiczenia-przyznaja-niemieccy-wojskowi

Tak jak wcześniej napisałem

Jedyny ratunek to z nimi kolaborować.

Trzeba wziąć przykład z samej góry...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umiem obsługiwać karabin więc stanę w obronie kraju

również ja umiem obsługiwać karabin,kałasznikowa szybko sie nauczyłem obsługiwać bo jest prosty w obsłudze.mosina też sie szybko nauczyłem obsługiwać.pepesze też.do tego mam sokole oko.więc tylko walić metodycznie do nich pojedynczym strzałem zza ściany i kiedy padnie zabierać im karabin,bedzie z czego walić do kolejnych.tylko trzeba by to robić jakby w zwolnionym tempie i oszczędać amunicję.nie używać bezmyślnie ognia zaporowego

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny niepokojący i bulwersujący artykuł na temat traktowania osób płci żeńskiej wśród muzułmanów (http://www.fronda.pl/a/oto-czym-jest-kobieta-w-islamie-przemoc-i-gwalty-sa-jak-dzien-dobry,57494.html):

Oto, czym jest kobieta w islamie. Przemoc i gwałty są jak "dzień dobry"

Koran nadaje muzułmaninowi prawo do stosowania przemocy wobec żony w przypadku jej nieposłuszeństwa. Warto zwrócić tutaj uwagę na dobór słów: ‘których nieposłuszeństwa się boicie’. Oznacza to, że mąż nie musi posiadać żadnych dowodów na owo nieposłuszeństwo – sama obawa jest wystarczająca do wymierzenia kary.

(4:34)

Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg.

I napominajcie te, których

nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki!

(Bukhari 72:715)

Kobieta podeszła do Proroka błagając, żeby ten nakazał jej mężowi przestać ją bić. Jej skóra była pokryta sińcami, była bardziej zielona niż szata, którą miała na sobie. Mahomet nie potępił jej meża, ale nakazał jej powrót do niego i poddanie się jego seksualnej chuci.’

Bukhari (72:715)

Aisha powiedziała: Nie widziałam innej kobiety, która cierpiałaby bardziej niż kobiety wierzące.

(Muslim 4:2127)

Mahomet uderzył swoją ulubioną żone, Aishę, w klatkę piersiową, kiedy wieczorem wyszła z domu bez jego pozwolenia. Aisha powiedziała: ‘Uderzył mnie w pierś i to sprawiło mi ból.’

Gwałt

Według prawa islamskiego, gwałt na muzułmance jest nielegalny, jednak nie obejmuje to nie-muzułmanki, jeśli została ona schwytana w bitwie lub zakupiona jako niewolnica. Zostało to zapoczątkowane już za czasów proroka. Po dokonaniu militarnego podboju, Mahomet rozdawał kobiety podbitych plemion jako łup wojenny swoim towarzyszom w bitwie. Przynajmniej w jednym wypadku nakazał gwałty na oczach ich własnych mężów. Kobiety te zostawały nałożnicami oprawców ich mężów, ojców i braci. Istnieją cztery wersety koraniczne, gdzie posiadacz niewolnic ma do nich pełen dostęp, natomiast nie ma zakazu gwałtu na nich.

Można argumentować, że ma to odzwierciedlenie nawet w czasach dzisiejszych, zwłaszcza w obliczu wzrostu odnotowanych gwałtów w Szwecji dokonanych w 70-80% przez muzułmańskich emigrantów. Jeśli ci muzułmanie widzą swój przyjazd na Zachód jako podbój, wówczas zachodnie kobiety pełnią w ich oczach rolę ‘łupu wojennego’.

W przypadku gwałtu w kraju muzułmańskim, kobieta potrzebuje czterech świadków, by udowodnić własną niewinność. Skoro gwałty na ogół nie odbywają się w obecności czterech świadków, udowodnienie zbrodni jest niemożliwe. Ponadto, jeśli mężczyzna uważa, że stało się to za jej zgodą, kobieta ma małe szanse, żeby odeprzeć taki zarzut. Tak więc to na kobiecie spoczywa odpowiedzialność za seksualne napaści, które jej się przytrafiają i to ona ma obowiązek robić wszystko, by tego uniknąć. Od mężczyzn nie wymaga się samokontroli czy poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Poniższy fragment to fatwa wydana na jednej z islamskich stron (Islamweb.net), odnośnie gwałtu ojca na córce. Jako, że gwałt na oczach czterech świadków jest wysoce nieprawdopodobny, prawo szariatu najczęściej puszcza gwałciciela wolno.

‘Zakazane jest oskarżanie o gwałt własnego ojca bez dowodów. Szariat ustala specjalne reguły do udowodnienia Ziny (cudzołóstwo), które nie są potrzebne w przypadku innych wykroczeń. Zina nie jest potwierdzona, dopóki cudzołożnik przyzna się lub nie zostanie zeznana przez czterech zaufanych świadków (mężczyzn). Zeznanie kobiet nie jest akceptowane. Zatem świadectwo córki i jej matki nie jest dostateczne, zwłaszcza że sam ojciec wszystkiemu zaprzecza. Jeśli ta córka nie dysponuje żadnymi dowodami, nie powinna w ogóle oskarżać ojca o gwałt, ani wzywać go do sądu.’

Prawo islamskie odrzuca badanie DNA jako rzetelną technikę śledczą i dowód w zbrodni. Tak więc nawet jeśli ofiara oskarży mężczyznę o gwałt, ten może nawet zaprzeczyć, że w ogóle miał miejsce. Z braku dowodów oraz świadków, oskarżenie zostaje wzięte pod uwagę jako przyznanie się do cudzołóstwa. W takim wypadku ofiara może zostać ukamienowana. Niektórzy islamscy duchowni winią kobiety za gwałt na nich. Australijski Szejk Feiz powiedział: ‘Nikt nie ponosi za to winy prócz jej samej. Pokazała swoje piękno światu, prowokując mężczyznę i jego instynkt.’

Nie istnieje też coś takiego jak gwałt w małżeństwie, nawet jeśli mąż może pobić żonę, żeby mu się przyporządkowała. Kolejna fatwa przypomina kobiecie, że ‘nie ma prawa opierać się mężowi, tylko odpowiadać na jego żądanie za każdym razem’. Podparte jest to wersetem koranicznym:

(2:223)Wasze żony są dla was polem do zaorania, korzystajcie więc z nich, kiedy tylko chcecie i jak chcecie.

Wybór pochodzi z http://www.ndie.pl. Więcej tutaj: < http://ndie.pl/islamskie-mity-islam-szanuje-kobiety-i-gwarantuje-im-rowne-prawa/ >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu media głównego ścieku milczą o gwałtach dokonywanych przez muzułmańskich uchodźców i azylantów a to poważny problem, a głupia lewica jeszcze ich broni i zamiata pod dywan choć przecież są tacy wrażliwi na krzywdę kobiet.

http://www.listyznaszegosadu.pl/notatki/niemcy-epidemia-gwaltow-dokonywanych-przez-imigrantow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ciekawe z jakaś Syryjka by chciała mnie poderwać ?
jeśli jest muzułmanką to odpada bo za kontakty i nie koniecznie od razu seksualne z niewiernymi czyli Tobą grozi jej od ostracyzmu po śmierć. W krajach zachodu było wiele przypadków gdy rodziny zabijały córki, siostry bo spotykały się z chłopakami niemuzłumaninami, co ciekawe odwrotne przypadki wcale tępione nie są wręcz odwrotnie przelotne romanse, wizyty w burdelach a często i gwałty to codzienność muzułmańskich facetów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Detektywie, myśle, że gdybyś zawarł z taką małżeństwo, a ona dostałaby dzięki temu pozwolenie na legalny pobyt w Polsce, to niejedna fajna syryjska laseczka poszłaby na to i zrobiła Ci z kutasa wiatrak.
tylko wśród "uchodźców"samotnych Syryjek bez męża czy rodziny to jak na lekarstwo, za to pełno młodych samotnych mężczyzn dobrze ubranych i ze smartfonami którzy oczekują że ich jakieś państwo utrzyma do końca życia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny niepokojący i bulwersujący artykuł na temat traktowania osób płci żeńskiej wśród muzułmanów (http://www.fronda.pl/a/oto-czym-jest-kobieta-w-islamie-przemoc-i-gwalty-sa-jak-dzien-dobry,57494.html):

Oto, czym jest kobieta w islamie. Przemoc i gwałty są jak "dzień dobry"

Koran nadaje muzułmaninowi prawo do stosowania przemocy wobec żony w przypadku jej nieposłuszeństwa. Warto zwrócić tutaj uwagę na dobór słów: ‘których nieposłuszeństwa się boicie’. Oznacza to, że mąż nie musi posiadać żadnych dowodów na owo nieposłuszeństwo – sama obawa jest wystarczająca do wymierzenia kary.

(4:34)

Mężczyźni stoją nad kobietami ze względu na to, że Bóg dał wyższość jednym nad drugimi, i ze względu na to, że oni rozdają ze swojego majątku. Przeto cnotliwe kobiety są pokorne i zachowują w skrytości to, co zachował Bóg.

I napominajcie te, których

nieposłuszeństwa się boicie, pozostawiajcie je w łożach i bijcie je! A jeśli są wam posłuszne, to starajcie się nie stosować do nich przymusu. Zaprawdę, Bóg jest wzniosły, wielki!

(Bukhari 72:715)

Kobieta podeszła do Proroka błagając, żeby ten nakazał jej mężowi przestać ją bić. Jej skóra była pokryta sińcami, była bardziej zielona niż szata, którą miała na sobie. Mahomet nie potępił jej meża, ale nakazał jej powrót do niego i poddanie się jego seksualnej chuci.’

Bukhari (72:715)

Aisha powiedziała: Nie widziałam innej kobiety, która cierpiałaby bardziej niż kobiety wierzące.

(Muslim 4:2127)

Mahomet uderzył swoją ulubioną żone, Aishę, w klatkę piersiową, kiedy wieczorem wyszła z domu bez jego pozwolenia. Aisha powiedziała: ‘Uderzył mnie w pierś i to sprawiło mi ból.’

Gwałt

Według prawa islamskiego, gwałt na muzułmance jest nielegalny, jednak nie obejmuje to nie-muzułmanki, jeśli została ona schwytana w bitwie lub zakupiona jako niewolnica. Zostało to zapoczątkowane już za czasów proroka. Po dokonaniu militarnego podboju, Mahomet rozdawał kobiety podbitych plemion jako łup wojenny swoim towarzyszom w bitwie. Przynajmniej w jednym wypadku nakazał gwałty na oczach ich własnych mężów. Kobiety te zostawały nałożnicami oprawców ich mężów, ojców i braci. Istnieją cztery wersety koraniczne, gdzie posiadacz niewolnic ma do nich pełen dostęp, natomiast nie ma zakazu gwałtu na nich.

Można argumentować, że ma to odzwierciedlenie nawet w czasach dzisiejszych, zwłaszcza w obliczu wzrostu odnotowanych gwałtów w Szwecji dokonanych w 70-80% przez muzułmańskich emigrantów. Jeśli ci muzułmanie widzą swój przyjazd na Zachód jako podbój, wówczas zachodnie kobiety pełnią w ich oczach rolę ‘łupu wojennego’.

W przypadku gwałtu w kraju muzułmańskim, kobieta potrzebuje czterech świadków, by udowodnić własną niewinność. Skoro gwałty na ogół nie odbywają się w obecności czterech świadków, udowodnienie zbrodni jest niemożliwe. Ponadto, jeśli mężczyzna uważa, że stało się to za jej zgodą, kobieta ma małe szanse, żeby odeprzeć taki zarzut. Tak więc to na kobiecie spoczywa odpowiedzialność za seksualne napaści, które jej się przytrafiają i to ona ma obowiązek robić wszystko, by tego uniknąć. Od mężczyzn nie wymaga się samokontroli czy poniesienia odpowiedzialności za swoje czyny. Poniższy fragment to fatwa wydana na jednej z islamskich stron (Islamweb.net), odnośnie gwałtu ojca na córce. Jako, że gwałt na oczach czterech świadków jest wysoce nieprawdopodobny, prawo szariatu najczęściej puszcza gwałciciela wolno.

‘Zakazane jest oskarżanie o gwałt własnego ojca bez dowodów. Szariat ustala specjalne reguły do udowodnienia Ziny (cudzołóstwo), które nie są potrzebne w przypadku innych wykroczeń. Zina nie jest potwierdzona, dopóki cudzołożnik przyzna się lub nie zostanie zeznana przez czterech zaufanych świadków (mężczyzn). Zeznanie kobiet nie jest akceptowane. Zatem świadectwo córki i jej matki nie jest dostateczne, zwłaszcza że sam ojciec wszystkiemu zaprzecza. Jeśli ta córka nie dysponuje żadnymi dowodami, nie powinna w ogóle oskarżać ojca o gwałt, ani wzywać go do sądu.’

Prawo islamskie odrzuca badanie DNA jako rzetelną technikę śledczą i dowód w zbrodni. Tak więc nawet jeśli ofiara oskarży mężczyznę o gwałt, ten może nawet zaprzeczyć, że w ogóle miał miejsce. Z braku dowodów oraz świadków, oskarżenie zostaje wzięte pod uwagę jako przyznanie się do cudzołóstwa. W takim wypadku ofiara może zostać ukamienowana. Niektórzy islamscy duchowni winią kobiety za gwałt na nich. Australijski Szejk Feiz powiedział: ‘Nikt nie ponosi za to winy prócz jej samej. Pokazała swoje piękno światu, prowokując mężczyznę i jego instynkt.’

Nie istnieje też coś takiego jak gwałt w małżeństwie, nawet jeśli mąż może pobić żonę, żeby mu się przyporządkowała. Kolejna fatwa przypomina kobiecie, że ‘nie ma prawa opierać się mężowi, tylko odpowiadać na jego żądanie za każdym razem’. Podparte jest to wersetem koranicznym:

(2:223)Wasze żony są dla was polem do zaorania, korzystajcie więc z nich, kiedy tylko chcecie i jak chcecie.

Wybór pochodzi z http://www.ndie.pl. Więcej tutaj: < http://ndie.pl/islamskie-mity-islam-szanuje-kobiety-i-gwarantuje-im-rowne-prawa/ >

Nooo zgadza się ale bezsensu denerwować się na takie sprawy. Pozostaje tylko samemu zadbać o siebie jak na władze nie można liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu media głównego ścieku milczą o gwałtach dokonywanych przez muzułmańskich uchodźców i azylantów a to poważny problem, a głupia lewica jeszcze ich broni i zamiata pod dywan choć przecież są tacy wrażliwi na krzywdę kobiet.

http://www.listyznaszegosadu.pl/notatki/niemcy-epidemia-gwaltow-dokonywanych-przez-imigrantow

Czy broni,to nie wiem.Joński i Czarzasty,są za ataki na ISIS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ciekawe z jakaś Syryjka by chciała mnie poderwać ?
jeśli jest muzułmanką to odpada bo za kontakty i nie koniecznie od razu seksualne z niewiernymi czyli Tobą grozi jej od ostracyzmu po śmierć. W krajach zachodu było wiele przypadków gdy rodziny zabijały córki, siostry bo spotykały się z chłopakami niemuzłumaninami, co ciekawe odwrotne przypadki wcale tępione nie są wręcz odwrotnie przelotne romanse, wizyty w burdelach a często i gwałty to codzienność muzułmańskich facetów.

A jeżeli będzie chrześcijanką ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Detektywie, myśle, że gdybyś zawarł z taką małżeństwo, a ona dostałaby dzięki temu pozwolenie na legalny pobyt w Polsce, to niejedna fajna syryjska laseczka poszłaby na to i zrobiła Ci z kutasa wiatrak.[/quot

Czyli mam przed sobą cel,w życiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi