Skocz do zawartości
Nerwica.com

Imigranci - za czy przeciw?

kliku

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, nie jestem biednym ani prostym człowiekiem a mnie rozdawnictwo pieniędzy tez wkurza. Własnie niesprawiedliwość ekonomiczna tylko podkręci niecheć do imigrantów, to jest strasznie głupi pomysł. Polacy będą się wkurwiac i ich gnebic, a wtedy jakakolwiek asymilacja na pewno się nie uda :?

kto walczy, czasami przegrywa - kto sie poddaje, przegrywa zawsze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam mnóstwo wolnego czasu i bardzo mi się nudzi, dlatego będę wszystkie wypowiedzi nawołujące do nienawiści na tle różnic narodowościowych i religijnych zgłaszał do Wydziału Wsparcia Zwalczania Cyberprzestępczości Biura Służby Kryminalnej Komendy Głównej Policji cyber-kgp@policja.gov.pl As-Salamu Alaikum!
gdyby policja miała złapać wszystkich nawołujących do nienawiści w necie to raz musiałaby mieć iluś krotnie więcej członków, dwa- połowę Polaków zwłaszcza mężczyzn do 35 roku życia siedziałoby w więzieniu. :mrgreen: Zresztą większość policjantów ma właśnie takie nietolerancyjne poglądy na muzułmanów i inne mniejszości. Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, ale siedzenie w więzieniu w obecnych czasach to nir głupi pomysł ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, nie jestem biednym ani prostym człowiekiem a mnie rozdawnictwo pieniędzy tez wkurza. Własnie niesprawiedliwość ekonomiczna tylko podkręci niecheć do imigrantów, to jest strasznie głupi pomysł. Polacy będą się wkurwiac i ich gnebic, a wtedy jakakolwiek asymilacja na pewno się nie uda :?
tylko Ciebie wkurza w sprawie uchodźców nie tylko to a ich tylko to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie najbardziej irytuje dlaczego naszych prześladowanych nie chcą ściagnąć i im pomóc :roll: bo co bo to niemedialne ?

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, przede wszystkim oni nie będą u nas siedzieć tylko zaraz czmychną, chociaż taka Nowacka Barbara dałaby im takie warunki czytaj takie socjale, żeby ich skusić na Polske, ale się jej to nie uda, co może zrobić to strzelić fałszywy uśmieszek conajwyżej.

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I najbardziej mnie śmieszy absurd kuwejtu dubaju ogólnie emiratów arabskich gdy twierdzą, że syryjczycy sa obcy kulturowo dla nich i żeby u nas byli w Europie taaak bo nasze kultury są bardzo podobne. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo Polaczki nie są wcale mniej leniwe ani roszczeniowe, niż przyjezdni...

możecie mnie zbluzgać, ale takie właśnie mam zdanie o rodakach. :twisted:

Edytowane przez Gość

I'm a Joker in the pack! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achino, a zgłaszaj tylko najpierw poczytaj na czym polega faszyzm 2smiech2.gif i co nalezy rozumiec poprzez propagowanie jego.

Jakiej jestes plci? Jakie wykształcenie?

§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

wiesz co oznacza 'lub'? wiesz co to jest koniunkcja i alternatywa? Miałaś logikę na studiach? Widać, ze nie, wiec nie zaśmiecaj Internetu swoimi bezmózgimi wypowiedziami.

Fevarin 100, Trittico 15 mg (okruszek), Alpragen 0,5

Zolpidem, Phenibut

(to jest tragedia ! jeszcze po łbie mu chodzą GBL , kodeiny i inne odrdzewiacze ! Szok !Wóda go za mało niszczy. )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achino, a zgłaszaj tylko najpierw poczytaj na czym polega faszyzm 2smiech2.gif i co nalezy rozumiec poprzez propagowanie jego.

Jakiej jestes plci? Jakie wykształcenie?

§ 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

wiesz co oznacza 'lub'? wiesz co to jest koniunkcja i alternatywa? Miałaś logikę na studiach? Widać, ze nie, wiec nie zaśmiecaj Internetu swoimi bezmózgimi wypowiedziami.

Póki co to ty obrazasz i wypisujesz o gwałtach. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu właśnie inne arabskie kraje tak sie nie spiesza do przyjecia uchodźców?

Czy ktoś chce dorżnąć zachodnioeuropejską cywilizację?

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I najbardziej mnie śmieszy absurd kuwejtu dubaju ogólnie emiratów arabskich

Kuwejt w ZEA? Intelektualne dno.

Fevarin 100, Trittico 15 mg (okruszek), Alpragen 0,5

Zolpidem, Phenibut

(to jest tragedia ! jeszcze po łbie mu chodzą GBL , kodeiny i inne odrdzewiacze ! Szok !Wóda go za mało niszczy. )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo Polaczki nie są wcale mniej leniwe ani roszczeniowe, niż przyjezdni...

jesli chodzi o imigrantów to Polacy są jednymi z najbardziej pracowitych i najmniej korzystających z socjalu ale są częściej atakowani medialnie od muzułmanów nie mówiąc już o czarnych bo ich krytykować nie można. Oczywiście cześć polskich imigrantów to kryminał, bezdomni, pijacy itp ale do szkodliwości i lenistwa muzułmanów bardzo im daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iskiera^^, to ciekawe z tego co ja zauważyłem ciężko pracują często za bardzo małe stawki.

owszem, ale to tylko jedna strona medalu.

druga, to "no przecież ja za 1000zł nie będę robił, niech mi państwo da, idę zagłosować na PiS" :blabla:

edit -mówię o rodakach w kraju, nie na emigracji.

Edytowane przez Gość

I'm a Joker in the pack! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, to jest bardzo dobre pytanie.

p.s. zgłosiłem wypowiedź użytkownika achino, bo to nie jest temat o cyberprzestępczości - spam, ewidentnie widać też, że próbuje prowokować i myśli, że uda mu się jakąś złość wywołać tekstami o gwałtach itp.

chłopie ziewnąć można na co piszesz, a nie się denerwować ;)

http://www.poomoc.pl/beta.php - na jednej stronie wszystkie kółeczka do klikania (pajacyk, pusta miska itd.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

achino, masz cos konkretnie do dodania w dyskusji bo póki co to popierasz gwałty dokonywane przez muzułmanów i nic konkretnego w tym temacie nie przekazujesz. Jesteś chętny przygarnąc jedną rodzinę imigrantów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, to jest bardzo dobre pytanie.

No właśnie tylko nikt prócz Mnie go sobie nie zadaje. :mrgreen:

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu maciek, ja sobie zadaje i wyczuwam tu drugie dno o którym pisałam na poprzednich stronach przed paroma dniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi