Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ile macie lat?

alone05

Ile macie lat  

144 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile macie lat

• 26-35
      73
    • 10-18
      9
    • 46-55
      3
    • 36-45
      24
    • 19-25
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Hans, tak z 35+ z akcentem na plus, sądząc po ogólnym klimacie wypowiedzi, awatarach i banderowcach :P a Ty ledwie w okres pokwitania wszedłeś, co za historia :D

no a mój wiek internetowy to 11 w porywach do 13 i na tyle też się czuję

Eee to i tak dajesz mi o połowę mniej niż ja sobie, nie jest ze mną tak źle, nawet jeśli akcent jest na plus. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha....czyli za 7 lat mam spie..ć z forum

no pieknie :(

:D

Również chyba nie wpasowuje się do tego forum, bo już słyszałam tutaj zarzut, że nie powinno mnie tu być skoro nie mam depresji a forum jest skierowane do docelowej grupy z tą przypadłością.

Poza tym 7 lat to kupa czasu, do tej pory może samo forum przestanie istnieć, lub powstanie nowe z domeną wyrzutki.pl :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....Również chyba nie wpasowuje się do tego forum, bo już słyszałam tutaj zarzut, że nie powinno mnie tu być skoro nie mam depresji a forum jest skierowane do docelowej grupy z tą przypadłością.....

W regulaminie nic na ten temat nie napisano, więc to są wyobrażenia jej.

Nie wspominając już, że ktoś może szukac instrukcji obsługi osób z otoczenia.

Na marginesie - było zapytać, czy regulamin czytała albowiem:

Warunkiem korzystania z serwisu internetowego http://www.nerwica.com („Serwis”) oraz uzyskania świadczeń usług drogą elektroniczną („Usługi”) jest dokładne zapoznanie się z treścią niniejszego regulaminu („Regulamin”). W przypadku braku akceptacji poniższych zasad, należy niezwłocznie zaprzestać korzystania z Serwisu i opuścić jego środowisko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na marginesie - było zapytać, czy regulamin czytała albowiem:

Warunkiem korzystania z serwisu internetowego http://www.nerwica.com („Serwis”) oraz uzyskania świadczeń usług drogą elektroniczną („Usługi”) jest dokładne zapoznanie się z treścią niniejszego regulaminu („Regulamin”). W przypadku braku akceptacji poniższych zasad, należy niezwłocznie zaprzestać korzystania z Serwisu i opuścić jego środowisko.

Owszem, regulamin czytała. Po prostu nie rozumie, co osoby nie mające zaburzeń nerwicowym robią na forum nerwica com.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi