Skocz do zawartości
Nerwica.com

Walka na stadionach.

wiejskifilozof

Rekomendowane odpowiedzi

Ojczyzna,

to Cie fantazja poniosła :D Żadnych argumentów nie podałaś tylko bezpodstawny błazeński wytyk, nie chodzi o to czy cie zabierali kanapki w szkole czy wsadzali głowę do kibelka, chodzi o to że takie komentarze jak twój, piszą ludzie marni i zakompleksieni ponieważ zazdroszczą tym "złym kibolom" że sie organizują w wspólne spędzanie czasu, po meczu chodzą na browarka dobrze sie bawią, a nienawistne intrnetowe brzydalki cały dzień spędzają przed komputerem :) nie mają kumpli, nie mają z kim wyjść - stąd ta zazdrość i żółć.

Cieszę się, że w końcu dostałam swoją dogłębną i rzetelną psychoanalizę. Tak, bardzo zazdroszczę łysym kibicom o IQ zbliżonemu do numeru mojego buta ich super sprawnej struktury organizacyjnej i fajnego spędzania wspólnie czasu na stadionach, napie*dalając się wzajemnie kastetami, bejzobolami i gołymi łapami. Ja to przecież tylko przy kompie siedzę, nie wychodzę nigdy z domu, czasem coś w tv zobaczę jedynie, a tak bym chciała iść z nimi na browarka, pośpiewać i pokopać kogoś z innym szalikiem niż mój. Żółć mnie zalewaaaaaaaaa, w dodatku nie potrafię podać argumentów :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojczyzna, wow, argument o garbie mnie przekonał. Masz rację zią! Też bym wolała się zadawać z bezmózgim osiłkiem co potrafi zmiażdżyć na pustym łbie puszkę po czarnym specjalu zamiast z bonzem, intelektualistą po trudnych technicznych studiach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, motyw Ojczyny, że niby ktokolwiek miałby zazdrościć tym pawianom "społeczności" i przynależności do niej zwyczajnie szczerze mnie rozbawił :mrgreen: Generalnie gdyby nie to, że zazwyczaj niszczą mienie publiczne i wszyscy podatnicy płacą masę kasy za ochronę tego mienia przez policję w zasadzie można by z okien obserwować jak się napie/dalają, zupełnie jak w starożytnym Rzymie. Idealna rozrywka dla strapionego ludu, dużo krwi, agresji, od razu chciałoby się rano iść do pracy. I jeszcze ta świadomość, że niedoj/bane intelektualnie, społecznie jednostki o świadomości rozwielitki same eliminują się ze społeczeństwa napawałaby poczuciem sprawiedliwości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MalaMi1001, this is Sparta :) Właśnie, chodzi o pokrywanie ze wspólnych środków kosztów zarówno na prewencję, jak i szkody. Jak dla mnie mogą się wybić gdzieś w szczerym polu, byleby straty nie były pokrywane z moich pieniędzy.

No dokładnie. Tą kasę można spożytkować w zupełnie inny sposób, jest cała masa dziedzin, które wymagają ogromnych nakładów, no ale nie ma co oczekiwać, że banda idiotów zrozumie taki prosty rachunek. A już najbardziej rozwala mnie to, że oni nazywają się patriotami, a takie proste sprawy nie docierają do tych zakutych łbów. Niszczą mienie, którego z definicji powinni być obrońcami :mrgreen: Jakie to urocze i żałosne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, motyw Ojczyny, że niby ktokolwiek miałby zazdrościć tym pawianom "społeczności" i przynależności do niej zwyczajnie szczerze mnie rozbawił :mrgreen: Generalnie gdyby nie to, że zazwyczaj niszczą mienie publiczne i wszyscy podatnicy płacą masę kasy za ochronę tego mienia przez policję w zasadzie można by z okien obserwować jak się napie/dalają, zupełnie jak w starożytnym Rzymie. Idealna rozrywka dla strapionego ludu, dużo krwi, agresji, od razu chciałoby się rano iść do pracy. I jeszcze ta świadomość, że niedoj/bane intelektualnie, społecznie jednostki o świadomości rozwielitki same eliminują się ze społeczeństwa napawałaby poczuciem sprawiedliwości.

Takich mamy patriotów w Polsce co niszczą mienie, zagrażają bytowi innych i nienawidzą policji. Kibolstwo to jedna z największych polskich zaraz przyciąga głównie kretynów z nadmiarem agresji, czego można się po nich spodziewać. A te ich przyśpiewki są żałosne;prymitywne, pełne przekleństw, nienawiści do wszystkich i wszystkiego, ich i tak niski poziom inteligencji w grupie maleje jeszcze bardziej. Przecież wielu z nich ma nawet bardzo niskie pojęcie o piłce bo grunt to zadyma a nie sportowe kibicowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi