Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zero seksu/Biały związek

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

btw... napisze jeszcze raz. Nie wiem jak mozna sie wypowiadac o czyms czego sie nie spróbowało. To tak jakbym powiedziała, ze nie lubie czekolady czytajac kogos kto opisał jej smak :hide:

Ktoś, kto nie próbował czekolady może nie lubić wyglądu czekolady.

ale czasmi mimo wszystko warto sprobowac ... nie wszystko smakuje tak jak wyglada :mrgreen:

-- 30 mar 2015, 23:10 --

Seks Ci się kojarzy z brudem czy ludzie?

seks

W takim razie rozwiązaniem może być seks w podczas kąpieli 8)

w domestosie... bo zabija wszystkie zarazki :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw... napisze jeszcze raz. Nie wiem jak mozna sie wypowiadac o czyms czego sie nie spróbowało. To tak jakbym powiedziała, ze nie lubie czekolady czytajac kogos kto opisał jej smak :hide:

Ktoś, kto nie próbował czekolady może nie lubić wyglądu czekolady.

ale czasmi mimo wszystko warto sprobowac ... nie wszystko smakuje tak jak wyglada :mrgreen:

To będzie lubił smak, ale dalej może nie lubić wyglądu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawą związku jest miłość, a seks opiera się głównie na podnieceniu, pożądaniu, a to trochę inne uczucia niż miłość. Tak więc związek bez seksu to też związek.

O to to.

A osobiście znam jedną parę co czekała z seksem do ślubu. Dla mnie są ideałem miłości jak na razie, widać po nich, że się kochają. Aż się na ślubie wzruszyłem. Być może druga para, którą znam też doczeka, bo dziewczyna przyjaciela ma właśnie chyba podobne poglądy na te sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawą związku jest miłość, a seks opiera się głównie na podnieceniu, pożądaniu, a to trochę inne uczucia niż miłość. Tak więc związek bez seksu to też związek.

O to to.

A osobiście znam jedną parę co czekała z seksem do ślubu. Dla mnie są ideałem miłości jak na razie, widać po nich, że się kochają. Aż się na ślubie wzruszyłem. Być może druga para, którą znam też doczeka, bo dziewczyna przyjaciela ma właśnie chyba podobne poglądy na te sprawy.

ale tak czy siak sie pozniej bzykali :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to to.

ale tak czy siak sie pozniej bzykali :mrgreen:

To musiało strasznie wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi