Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, dobry plan. Baaardzo dobry. Ja niestety w tygodniu na to szans nie mam. Ale wszystko rekompensuje fakt, że na piątek mam już busa do PL zaklepanego :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do rzyci.

Ale spokojnie kostucha i piec/robale potraktują nas tak samo,jesze będzie piknie,wyśpimy się po zgonie.

Oh wait defetyzm miałem szerzyć na moim 606 Multikoncie na forum poprawnych i niepoprawnych optymistów

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, feelsbadman.

Osobiście jednak po cichu liczę na reinkarnację i żywot jako żuk gnojarz i...juź wtedy gówno cię obchodzi w życiu

0325d87d1176a054bf3c1dd7050612f1.png

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to koorwisyny farciarskie :pirate:

3h do wolności,ale i tak pocieszeniem jest że młodzi niewolnicy muszą zapier*** do lochu zwanego placufkom edukacyjom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, czyli klub striggerowanych przez współclownów ma 2 osoby dziś,pierdolona piła mechaniczna się w kieszeni czasem odpala :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.