Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, aaa twarde świecące w ciemnościach prypeci szefy :pirate:

ostatnie "radzieckie" kino które paczałem jeszcze przed narodzinami krystusa lorda zbawiciela to

http://www.filmweb.pl/Ladunek.200

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, aaa twarde świecące w ciemnościach prypeci szefy :pirate:

ostatnie "radzieckie" kino które paczałem jeszcze przed narodzinami krystusa lorda zbawiciela to

http://www.filmweb.pl/Ladunek.200

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, aż jestem w szoku, że nie pozdrawiasz z przystanku :P .

U nas rano było zimno strasznie, ale słońce powoli zaczyna świecić.

Jak tylko wstałem poleciałem upewnić się, czy w czasie mojej nieobecności ktoś mojego ulubionego zamku nie zburzył. Na szczęście, stoi tam gdzie go zostawiłem:

30m0fas.jpg

:mrgreen:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, ja już od paru lat na psa choruję, póki co niestety nie mam gdzie go trzymać. Musze zadowolić się odwiedzinami u siostry i jej kota :mrgreen: .

Ale jak kiedyś jakimś cudem skończę z koczowniczym trybem życia to też takiego cwaniaka chcę mieć :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, psiak jest fantastyczny :105: Przesympatyczna mordka :mrgreen:

I jaka "klata" wypięta!

WolfMan, ja chciałbym takiego:

[videoyoutube=xQo-Vo19aR4][/videoyoutube]

Tylko trzebaby zrezygnować z ambitnych planów podboju Wrocka i zamieszkać gdzieś na prowincji, żeby miał odpowiednią ilość ruchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.