Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Poczekajcie jak św. Terera wpadnie na nowe forum- to wszyscy będą całować nową skórkę po stopach byle tylko sobie poszła. :D

:mrgreen:

No ale wiesz, stare nadal jest dostepne.

Gdyby jednak trzeba było podjąć decyzję która skórka ma być do myślna to nie będzie problemu. Ankietę się zrobi 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więcej rażących błedów poza nickiem i emotami, to chyba nie ma.

Mi, to tam brakuje jeszcze opcji odznaczenia wszystkich tematów jako przeczytane ale nie jest to niezbędę, a może gdzieś ta opcja jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, każdemu może się zdażyć "dorszy" dzień. Wprawdzie ja w sumie nigdy nie miałam aż tak dużego kaca, żeby mnie głowa bolała. Zawsze tylko to MEGA zmęczenie ale też zdarzało mi się, że mogłam balować całą noc albo wypić 3 piwa i nastepnego dnia czuć się tak samo.

Ja to muszę teraz fajki jakoś rzucić bo mi tachykardię wykryli i nawróc lekkiej astmy - do jest dopiero bycie debilem heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, jak trzeba to rzucę bo inaczej nigdy się nie wygrzebię z tych problemów zdrowotnych ale jak się przez x-lat paliło, to tak dziwnie będzie bo to takie przyzwyczajenie, że się pali...hmm...ale przynajmniej mam odpowiedni motywator ;).

bonsai, jakoś nigdy nie miałam powodów do rzucania no ale teraz, to inna zupełnie sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

Miłego forumowania...

A co do fajek , nie dość że niszczą zdrowie to jeszcze i kieszeń.

"Czy ponadczasowy utwór można napisać przed czasem?

A da się założyć świat, zanim ten świat się zacznie?"

"Blizny to ślady po wygranej walce, z tym co chciało nas skrzywdzić "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.