Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

silvo, jak ja bym moim rowerze zabrał się za skakanie po górkach, to miałbym duużo czasu na spamienie w internetach w szpitalu. Chirurgiczne wyjmowanie złamanej ramy z półdupka zawsze spoko 8) .

Arhol, u nas niby ciepło, ale wiatr chłodny.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziołchy nie przypominać mi o górach!

Jeszcze 2 tygodnie temu miałem 1,5 godziny pociągiem w beskidy, a teraz wsiadam na rower, jadę za miasto, a tam gdzie okiem sięgnąć w uj płasko :why: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja niestety opóściłem mój ukochany ślunsk i wyprowadziłem się do Ciechanowa do matki do czasu, aż znajdę pracę za granicą. U nas były góry, hołdy i inne cuda a tu jeden wielki nudny placek. Ciężko foty krajobrazowe w takich warunkach komponować :bezradny: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, to fakt - do gór blisko nie masz ale dla chcącego nic trudnego. Zawsze możesz pojechac gdzieś dalej na kilkudniowy trip ;).

silvo, póki co to nie wiem jeszcze z czego się mam kurować ;). Ojj zlot coś kiepsko widzę. Czasu wbrew pozorom wiele do niego nie zostało a nie pojadę jeśli w 100% nie będę niezalezna ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja ta przeprowadzka do matki to w ogóle był pomysł "po bandzie", bo w sumie to między innymi dzięki jej metodom wychowawczym trafiłem na oddział w stanie jakim dotarłem. Powoli zaczynam żałować tej decyzji, ale mam dodatkowy motywator żeby się stąd szybko zwinąć ;) .

Argish, oddawaj emotki!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie jak św. Terera wpadnie na nowe forum- to wszyscy będą całować nową skórkę po stopach byle tylko sobie poszła. :D

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.