Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

@JERZY62 szkoda, że w świecie ludzi jest na odwrót, kobiety są piękniejsze :D Wracając do świata zwierząt i lwów, mają piękne grzywy, przez co wydają się atrakcyjniejsze od lwic. 

1. Afryka (prymitywne zaloty, ostra reakcja lwicy, nie lubi jak się ją gryzie w tyłek, też bym tak zareagował na jej miejscu) :D 

2. Polska (pod linkiem materiał filmowy o zakochanej lwicy) :D 

https://trojmiasto.tv/Lew-spaceruje-lwica-sie-podkochuje-9958.html?strona=1&=1&vop=w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, exodus! napisał:

a jak się wabi, zakładam, że to ON?

Joszi...tak to psina :D

3 godziny temu, JERZY62 napisał:

To pies husky? Ładny, młody pies to zawsze słodziak

Husky...młody to rzeczywiście słodziak. Zabaczymy @Lilith czy wyroście na łobuziaka ;) Na razie uczę go czystości w domu a jest to trudne zadanie. Czasami jak go pilnuję to za nic nie robi a jak go tylko na chwilę spuszcze z oka to zaraz kupsko na podłodze. Mam wrażenie, że się droczy ze mną :D

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z ras psów to chyba najbardziej do gust mi przypadł york (yorkshire terrier), labrador i husky :D
I pytanka do Was: Jakiej rasy psa macie i jakiej rasy psa lubicie najbardziej?

Edytowane przez Harding

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith dziękuję ;) uwielbiam ją, jest taka kochana i bardzo przywiązana do całej rodziny, a my do niej ❤️

@Harding bardzo lubię mopsy, yorki i shih tzu. Ale sama mam akurat kundelka i wżyciu nie zamieniłabym jej na żadnego rasowca.
Tyle miłości co ten pies ma w sobie, to niejednemu człowiekowi brak. Z resztą my nawet nie traktujemy jej jak psa, ale jak członka rodziny, a ja to już w ogóle głupia jestem na jej punkcie. Do tego stopnia, że Gwiazdka reaguje nie tylko na swoje imię, ale również jak wołam "córcia" :D

"Przechytrzyć lęki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po pierwszym dniu w pracy po urlopie 🙂

Pora się powoli przestawić w tryb "zapierdololo" na okrągło.

Dziś tylko 11 godzin. A i tak na jutro został cały stos papierów do realizacji. 

Oj, będzie się działo ;D

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith plany na dzisiaj? Przeżyć dzień:classic_smile: Poćwiczyć, już trochę poćwiczyłem. Ładny dzień się zapowiada, słoneczny ale wietrzny. Raczej dzień do siedzenia w domu bo będzie wiatr upierdliwy. A tak to bym się na polu powygrzewał do słonka. Wczoraj też było słonko i 15* ale też był wiatr i nici z wygrzewania.

Miłej pracy życzę:classic_smile:

Witam

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@alone05 nie wydaje mi się by było to zabronione. 

Tylko, że najpierw należałoby ogarnąć swoje życie i problemy, nie jest dobrym pomysłem posiadanie dzieci i prowadzenie szpitalnego życia. Wszystko zależy od stanu pacjenta, rodzaju diagnozy i wielu innych rzeczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo 🙂

Zgadzam się z Liber8 posiadanie dzieci to wielka odpowiedzialność więc nie radziłabym komuś z nieogarniętym zdrowiem być rodzicem. 

Zmartwienia nigdy się nie kończą...jedne odchodzą to przychodzą następne i tak w kółko. Samopoczucie znośne...poza tym mam 4 dni wolnego więc odpoczywam od ludzi ;) Niewiele u mnie się dzieje...nudy ;) To na tyle...bawcie się. Czasem wpadne się pokazać co byście o mnie nie zapomnieli :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Lunaa napisał:

posiadanie dzieci to wielka odpowiedzialność więc nie radziłabym komuś z nieogarniętym zdrowiem być rodzicem. 

... i w dodatku jak ten człowiek sam nie wie czy może mieć dzieci tylko pyta się o to na forum.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Wam 🖐️ pierwszy tydzień minął dość przyjemnie, aż sama się dziwię, że nie mam ochoty  stamtąd uciec. Wręcz przeciwnie. A już myślałam, że ja w ogóle nie nadaje się do pracy. Na samą myśl dostawalam dreszczy, może dlatego, że w innych firmach się zrazilam. Jednak bardzo dużo zależy od ludzi. Jak zespół jest super, to czas inaczej płynie.

"Przechytrzyć lęki"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 4.04.2019 o 14:36, Liber8 napisał:

@alone05 nie wydaje mi się by było to zabronione. 

Tylko, że najpierw należałoby ogarnąć swoje życie i problemy, nie jest dobrym pomysłem posiadanie dzieci i prowadzenie szpitalnego życia. Wszystko zależy od stanu pacjenta, rodzaju diagnozy i wielu innych rzeczy. 

Byłam w szpitalu 5 lat temu, wtedy jak leżałam w szpitalu to poznałam dwie dziewczyny i jedna mi powiedziała, że ma małe dziecko a druga, która wyglądała bardzo młodo i szczupło, na 20 lat powiedziała, że ma syna w gimnazjum czyli już duże dziecko. Zresztą większość kobiet ma dzieci.

Edytowane przez alone05

Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.