Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

@Abigail_1Sm25nie tyle bojowy, co śmielej wyrażam swoje zdanie na niektóre tematy. Nie ma aż tyle lęku, ile było wcześniej. I zahamowania pod pewnymi względami też zostały poluzowane. 

Spoko 🙂 

Moje plany? Nie usnąć 😉 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim

U mnie dziś dobrze. Jutro ciężki dzień.

W pracy A po pracy też ciężko.

W czwartek mam psychologa. 

Będę musiała wstać o 5:30 bo mieszkam na zadupiu A mam na 9

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj wszystkim

W pracy do 13 siedzę.

Już wszystko zrobilam i mogłabym wyjsc ale nie chce przeginać bo ostatnio wychodziłam wczesniej i to aż 40minut wczoraj.

Dziś na obiad tatar

Ahoj

Edytowane przez Lusesita Dolores

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

@distorted_level68 jadłeś mięso (albo ktoś inny) z gołębi albo wron? :D Coś mi świta, że jak byłem małym dzieciakiem, to mama robiła mi zupe z gołębia, ale to była tak dawno, że smak kompletnie mi uleciał. To chyba będzie smakować jak mięsko z kurki :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Liber8 napisał:

Witam

@distorted_level68 jadłeś mięso (albo ktoś inny) z gołębi albo wron? :D Coś mi świta, że jak byłem małym dzieciakiem, to mama robiła mi zupe z gołębia, ale to była tak dawno, że smak kompletnie mi uleciał. To chyba będzie smakować jak mięsko z kurki :D 

Gdy byłeś młody gołębie były dość popularnym jedzeniem, najpewniej jadłeś ;)

Byli koledzy z pracy zastrzelili i upiekli łabędzia, żeby sprawdzić jak smakuje... Ponoć twardo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej 🙂 zastanawiam się nad trzecią i chyba zaraz ulegnę pokusie

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Heledore napisał:

Siedzę w robocie. Powinnam poczytać artykuły, ale jakoś nie chce mi się za to zabrać.

Powinnam się uczyć, od trzech godzin przeglądam forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałam pierwsze 45minut z nową terapeutka.

Czuje sie oczyszczona po tej rozmowie.

Ja sie wysypiam jak śpie do 12 a do pracy wstaje o 8 więc sie nie wysypiam haha

Edytowane przez Lusesita Dolores

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Heledore napisał:

Jak to robisz, że się wysypiasz?

Nie mam pojęcia. Śpię bardzo płytko, budzę się co chwilę, chodzę późno spać i wcześniej wstaje... a przy tym wszystkim mam liczne i rozbudowane sny, a niewyspanie jest u mnie naprawdę rzadkością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mireadh, dziwne 😯

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.