Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

takie są najgorsze wredne złośliwe i byle po trupach.
ale jeśli się skarży to inteligencją nie grzeszy...! bo pokazała swoją prawdziwą twarz, że się zwyczajnie boi, a w dupę włazi bo sama boi się o swoją, kosztem koleżanki z pracy, a to już qrestwo! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam w ten piękny por... wieczór :mrgreen: .

Jak nastroje przed weekendem?

Lilith, w razie kolejnego opierdulu od przełożonych pokaż im zdjęcia jak stanowisko pracy wygląda jak przychodzisz rano. Może ktoś w końcu zatrybi kto w pracy ma swoje obowiązki w poważaniu a kto nie.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, dziś był bardzo lekki dzień w pracy i jutro też taki się zapowiada. Poza tym udało mi się dziś ogarnąć wszystko zupełnie samodzielnie, więc samozadowolenie level pro :D .

No i po pracy od razu pojechałem na rybki :mrgreen: .

Ogólnie udany dzień.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę wykonac ważny telefon a dopda mnie jaks fobia społeczna i lęk i jak mysle ,ze musze to nie mogę, ale musze, cholera jasna. Pozatym umowiłam sie na popołudnie z kolega ,ale tu jakos fobia nie działa na szczęscie.

Brr jeszcze mam troche czasu do tego telefonu.Jak nie zadzwonie to jutro bede w czarnej dupie. Pozatym powinnam jeszcze cos zrobic i jakos nie mam motywacji a powinnam ech.Pogoda jest super dzisiaj i ogólnie fajnie tylko ten głupi lęk.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam. Kawa wypita, pokój się sprząta, obiad w planach a potem wsiadam na rower i jadę przed siebie.

Dobrze że chociaż ten jeden dzień w tygodniu wolny jest :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, rower, wędka, ciepełko, chill... :D .

Nastrój trochę mi się poprawił po ostatnim zjeździe. Popadam w jakieś rozleniwienie i błogostan, dla mnie to raczej rzadkie zjawisko dlatego trzeba się tym cieszyć póki trwa ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, może powinnaś suplementy zażywać? Trochę magnezu, witB complex?

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, nie zaszkodzi spróbować. W razie czego służe poradą :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co miałam to załtwiłam, ale tak w połowie, jak sie rozdzwoniłam to zadzwoniłam do chyba 20 osób bo musiałam. niemniej czuje ciagle dyskomfort w rozmowach przez telefon :tel::bezradny: .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, no wiadomo, że lepiej jak coś się dzieje i głowa jest zajęta robotą, niż siedzieć bezczynnie, no ale na to nic nie poradzisz, taką masz pracę, no i takie jej uroki! chociaż pamiętam, że mówiłaś, że po sezonie następuje równowaga nadgodzin ze wcześniejszym powrotem do domu, no ale... starczy o tej robocie... bo nie samą pracą człowiek żyje! :mrgreen: jak sobie urozmaicić dzień, aby nie wyglądał zawsze tak samo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

kia_sportage, super z tą receptą :smile:

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.