Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma chyba osłonki na kubki
no to nie ma innego wyjścia jak kupić komplet, kubek + osłonka!

Kubek ceramiczny z silikonową pokrywką, np... wtedy kawa bez tych niechcianych "gości" i pewność, że kociaki nie staną się kawoszami! :mrgreen: a same osłonki na kubki też są, można je dostać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lunaa, no hey! jakieś większe plany na dzisiaj, bo mi się załącza chyba niedzielny leń i szukam czegoś, aby go sobie dobrze urozmaicić, masz może jakieś pomysły? Muszę wspomnieć, że lenistwo to u mnie bardzo ważna część życia, więc byle co nie wchodzi w grę! zastanawiałem się aby nie wstawać z łóżka, ale stało się, więc odpada! hmmm... może coś innego? jak dobrze zmarnować dzień, na błogim lenistwie? wszelkie sugestie mile widziane, wszystkie oczywiście skrupulatnie przeanalizuję i wybiorę najbardziej leniwą opcję! :mrgreen:

acamar, siemasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68 myślałam, ze lenistwo u ciebie nie wchodzi w grę ;) Ale jak bardzo chcesz to babskie kocykowanie mogę polecić z jakąś lekturą :mrgreen: W sumie dziś mam dzień pełen werwy i zaraz zabieram sie za ćwiczenia więc jakoś mi trudno o myśli o błogim lenistwie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68 myślałam, ze lenistwo u ciebie nie wchodzi w grę ;)
ciiiiii bo się wyda! ;) nie mów tylko nikomu, bo to dla mnie dosyć niezręczne! :time: obiecujesz, że nikomu o tym nie powiesz? :(

zaraz zabieram sie za ćwiczenia
na samą myśl, aż mnie trzęsie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem po czterech seriach :D

Jutro o 5 rano dwie, bo na resztę nie będzie czasu.

Lunaa, zakwachów nie będzie jak się przyzwyczaisz do regularnych ćwiczeń ;)

distorted_level68, wiosna idzie, kup sobie jakieś kwiatki, podlewaj, nawoź, przycinaj i podziwiaj, będziesz miał zajęcie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co słychać?

Lilith, szum drzew i ptaków śpiew :mrgreen:

A na poważnie to słychać pajaców w ekranie telewizyjnym, przekrzykują się, im bardziej i głośniej kogoś skompromitują, tym lepiej. Gdyby telewizor nie słuzył mi jako ekran komputera, to bym go prawilnie wypieprzył przez okno ;)

Dożyjemy czasów w których pajace telewizyjne zbankrutują i pójdą na bruk? Wątpię, ale nadzieja umiera ostatnia 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Hellou :D

Ja mam pracowitą niedzielę, chałupa i otoczenie wymagają ciągłej atencji, a w tygodniu ni ma czasu.

Na szczeście jest dobrze bo prognozy są optymistyczne - idą upały :mrgreen:

Jak u Cię ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, okay! podziwiam za wytrwałość i cierpliwość w kontakcie z tym "miłym" nieroszczeniowym klientem...! tylko pozazdrościć opanowania!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, zapewne trudne jest trzymanie nerwów na wodzy, jak trafi się przysłowiowy Janusz z Grażyną... mi to by sprawiło ogromną trudność, bo nie potrafiłbym się raczej opanować, jak buraczany "Pan" krzyczy o swoje, mimo że nie ma racji! nerwy mogą puścić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, ja tracę kontrolę, gdy mam do czynienia z takimi "ludźmi"! nie potrafię się opanować niestety...! wzmaga we mnie agresja i chęć zbluzgania tego jakże miłego "państwa" kulturalnych inaczej! nie potrafię tego...! dlatego podziwiam za taką umiejętność!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, wszędzie i zawsze jest ryzyko spotkania się z chamstwem i najgorsze, że nie można odpowiedzieć tym samym z różnych względów. Takie życie wredne...

Wiosny zazdroszczę, czekam na nią z utęsknieniem

kia_ sportage, tak Ci się tylko wydaje, człek bez nadziei nie miałby nerwów przed sprawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ia_ sportage, tak Ci się tylko wydaje, człek bez nadziei nie miałby nerwów przed sprawą.
pendolino przejechało :D

Pierdolino tam :mrgreen:

Wyspalas się?

Hellou wszystkim :D

Cudny dzień przed nami.

mrs.hanger, no teraz ktoś jest. Stało się coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.