Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Może się wkupię do klubu ;)
hmmm... sądziłem, że to zawsze chodziło o człowieka, a nie o haracz! :bezradny: może się mylę, to mnie popraw...! no ale kawka pyszna! :uklon: dziękować...! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, wydaje mi się, że chodzi o miły poranek przy kawie wirtualnej ;) Toż to ważne z kim się pije ale jeśli moja osobowość nie jest odpowiednia...pójdę sobie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lunaa, no jakbym śmiał... pod taką banderą? :zonk: jeszcze mnie na spacer po desce weźmiesz (nie wiem to chyba trap, czy jakoś tak, w sumie tak mi wujek google podpowiada) ;)

drzwi w tym wątku dawno wyleciały z zawiasami :mrgreen:
ale jak to? przecież obrotowe są...! :mrgreen:

Lilith, hey! a ja mam piękną zamgloną aurę! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a u mnie jest sporo śniegu i mróz! :yeah:

Lunaa, to dobrze, bo myślałem już o najgorszych rzeczach...! ;) ale owieczka w owczej skórze? :roll:

kia_ sportage, :uklon:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry

herbata x1

A czy 14 lutego forumowe romansowanie we wronach z userkami będzie dozwolone? :mrgreen::mrgreen: Romansowałbym :pirate:

Może chociaż fake newsa walentynkowego zrobię.

Na fakt.pl tematem numer 1 będzie "walentynki na nerwicy.com" tak coś czuję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, a moze ogolna zapisalaby Ci hydroxizine? Jak sie ja zaczyna brac to czesto jest tak , ze bardzo usypia.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, Albo podejsc po prostu pod gabinet wtedy kiedy przyjmuje Twoja lekarka psychiatra i spytac czy Cie wczesniej nie przyjmie. Ja bym tak zrobila.Ja tak podeszlam do lekarki od rehabilitacji jak mnie te zawroty zlapaly . Przyjela bez klopotu.

Edytowane przez Gość

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, widze ,ze lepiej u Ciebie i sie bardzo ciesze :) Ja fizycznie do kitu . Po wywrotce zrobil mi sie ucisk na tetnice potyliczne i ucisk na c8 stad dretwienie dloni i zawroty glowy... Staram sie pozbierac mowiac brzydko do kupy. Wizyty u osteopaty zaczelam w tamtym tygodniu , od czwartku rehabilitacja w osrodku.. Zobaczymy. Psycha roznie ale raczej zdolowana jak jestem to tymi dolegliwosciami bo nie moge spac przez zawroty.No i mam lęki ,ze gdzies glebne . Niestety chyba to normalne w takiej sytuacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, zastaw sobie drzwi wejściowe workiem ze śmieciami, ewentualnie żwirkiem z kuwety i się babsztyl nie będzie naprzykszał (polezie do sąsiada wałkować Twój temat :mrgreen: ).

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.