Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Ptaszki w realu mają u mnie za oknem karmnik i nie chcą przylatywać :(

Pewno obecność Kociambrów wyczuwają :P;) Cóż - Księżniczką, co to - jak w baśniach - każdego ranka wita się ze skowronkami i wróbelkami, to Ty już raczej nie zostaniesz ... :P;)

Do domu wracam dopiero jutro wieczorem

To gdzie teraz straszysz ? :P;)

drewno mam naskładane na kilka dni, więc komórki nie odwiedzę

Przezorna niczym Mrówka z bajki "O Mrówce i Koniku Polnym" Ezopa ;) - bo Nihil bardziej ten Konik ... :P:D

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet bym nie chciała. Dobrze wiesz, że cukierkowatosc mi nie leży :twisted:

No tak - już prędzej - jak na czarownicę przystało :P - tą wronę czy kruka oswoić ... ;)

W zamczysku w środku lasu :P Przebieram się za topielicę i biegam w białych fatałaszkach, żeby ludzi przegonić :P

Hmmmm ... topielica ... ? Kurde, nie było w "Supernatural" ... :P

Aaaaaaaaaaa, że utopiec :D Wiesz, taki Jakub Wędrowycz poradził sobie "na chłopski rozum" - zwyczajnie siekierą po łebie :P;)

P.S. Znaczy, fosę też tam macie ? :D

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć i czołem! :mrgreen:

Dawno tu na poranną (czy aby napewno poranną?) kawę nie wpadałem, trza nadrobić.

Póki co zamulam w wyrku i zbieram się powoli do wymarszu na zakupy. Cuś jeść trzeba :D .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Jadę wczoraj wieczorem busem do Katowic po odbiór zamówienia ("Ganzo G704 Black"), patrzę w szybę, zastanawiam się, co za urodzinowe mohito sączy sobie teraz Kasia ;) Po chwili zadumy, spoglądam na kasownik, coby zobaczyć która godzina (heh, zawsze z wszystkim "na styk" :P), a ten mi, że mam tego dnia imieniny (z Nihila żaden "ludź", to i nigdy nie obchodził :P) :D "O ku*wa! Najlepszego, Nihil!" - powiedział do siebie :D

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, czas zarabiania pieniążków się skończył, teraz czas na wydawanie :mrgreen: .

Kupiłem sobie podstawowy zestaw do domowego studia (tło fotograficzne, dyfuzor do lampy błyskowej, parę lampek światła stałego, parasolki, pierdułki) i teraz oglądam i kminię jak tego używać :lol: . Teoria teorią, ale w praktyce nigdy z takim foto-szpejem nie miałem do czynienia. Nic ino eksperymentować ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a Koval zagląda tu jeszcze?

Od ponad 5 lat siedziałem (i jedną nogą dalej siedzę) w fotografii analogowej. W końcu udało mi się uciułać na cyfraka i teraz mam sto tysięcy nowych rzeczy do ogarnięcia (np. wciskam guziczek i ostrość sama się ustawia. Magia! :lol: ). Ale po mieście i tak wolę ze starym pentaxem i heliosem 44 się włóczyć :mrgreen: .

zupa z rzodkiewek, swojego czasu kolega akolita, pomimo moich zdecydowanych protestów, dokonał dokładnych pomiarów rozmiarów mojego prącia. Niestety nie mam wyników badań (podobno ukazały się w jakimś zachodnim dżurnalu naukowym) cale podobno nie wypadły najlepiej. Lajf :bezradny: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek, na ten moment mam taką ekipę na domku w Holandii, że tak naprawdę niewiele się to to różni od miejscowych userów. Takie forum na żywo, netu nawet nie trzeba :mrgreen: . Swoją drogą fajna ścieżka kariery: choroba - > wariatków -> ogarnięcie ryja, wyznaczenie celów -> znalezienie pracy za granicą -> wariatków :pirate: .

Lilith, pozdrów go tam kiedyś ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, Dość kociej władzy,to one żyją u człowieka,nie człowiek u nich.

rzekomo taki jest porządek rzeczy :mrgreen:

na_leśnik, jakieś wujki i inne cuda się zjechały.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek, swojego czasu kolega akolita, pomimo moich zdecydowanych protestów, dokonał dokładnych pomiarów rozmiarów mojego prącia. Niestety nie mam wyników badań (podobno ukazały się w jakimś zachodnim dżurnalu naukowym) cale podobno nie wypadły najlepiej. Lajf :bezradny: .

Nie musiał - sam żeś się zdradził :bezradny::D

"Kult wygarów !!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.