Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

HoyaBella, niestety poprzednia próba wprowadzenia tu shoutboxa skończyła się dość pokaźnych rozmiarów wymianą ognia między userami i w konsekwencji sporo osób odeszło z forum. To była pierwsza i ostatnia tego typu próba.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, lenienie się jest dobre :mrgreen: Od razu się człowiekowi na duszy robi lepiej :mrgreen:

Mojej duszy robi się akurat ciężej :mrgreen: Muszę mieć zajęcie i przymus zrobienia czegoś, bo inaczej świruję.

Innymi słowy wszyscy się cieszą skoro weekend, a ja się cieszę na poniedziałek :P;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nocne dariusze paczały na bezbożne i zbereźne videła w nocy.

Wrony wydziobały dariuszom oczy za bicie koni przy zbereźnych materiałach

(Teraz moszna wezwać PETE)

Obecnie Dariusze szukają oczu.

Wrony kraczą czy ki ch** co tam zwykle robią że do oka wpadły im resztki oka.

Wątek ómar.

Jaki morał płynie z tej historii?

Nigdy nie strzelaj z broni małokalibrowej w szkło pancerne - bo rykoszet może zranić twoje buły i punkty witalne.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

życiowa porażka, dzięki :D . Obecnie dwa tygodnie spędzam w Polszy a potem wracam na dwa miechy do Holandii. A gór niestety od ponad roku nie widziałem.

Lilith, Siema. Pozdrawiam z kawą z... tarasu widokowego Pałacu Kultury i Nauki :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.