Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

równiny da best,przy zbyt dużych wysokościach musze rzucać w innych turystów brązowymi gaciami,a czasem conieco nogawicą ucieknie

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, No może i tak,ale właśnie nie mogę pojąć takich zachowań,za moich młodych lat nie było czegoś takiego-takie sytuacje nie miały miejsca,ewentualnie ktoś mógł Tobie ukraść wycieraczki/ komuna była,to i w sklepach nie było nic ;)/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WolfMan, myślałem ze masz na myśli sytuację, o której Artemizja pisała: rzut motorem przez płot za komuny.

A co do niszczenia mienia to faktycznie mogło tak być, że ludzie własność bardziej szanowali.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wam. Ja dziś ze swojego wyrka nadaję, poza sklepem nie zamierzam się nigdzie ruszać :mrgreen: .

WolfMan, czy ja dobrze pamiętam, że Ty górnikiem jesteś? Skąd masz internety pod ziemią? Przyznaj się! :P

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.