Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Artemizja, niniejszym mianuję Cie moim oficjalnym doradcą do spraw nerdo-kulturalnych. Warcrafta obejrzałem i nawet mi się podobał, ale nie wiem czy to nie sentyment do małych zielonych ludzików na monitorze. USS Enterprise właśnie ląduje na dysku, tylko Spock osłony naprawi.

na_leśnik, jak tam faza zielarska?

comment_cUPNyZy7mJXO9axR4NUMMV1IyKjK5phB.jpg

A tak w temacie. Artemizja czemu Twój avatar bez zapalenia spojówek znowu? :P

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, póki co niestety nie. Ale wiesz, im dłużej się poczeka tym lepszy będzie efekt końcowy. Takich produkcji nie da się nakręcić jak jakiegoś sitcomu ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wena na seriale mi ómarła 3 lata temu,czasem tkne szpadlem wał ziemi który je przy tym,ale końca nie widać

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, Oooo to super ;) Jako ciekawostkę powiem ci że kiedyś z jedną kuzynką nie widziałem się 30 lat ;) Było o czym pogadać ;)

Wstyd i trochę nieprawdopodobne,ale prawdziwe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.