Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan, ok złoże 2 wrony i noworodka w ofierze bogom pizzy i spaghetti by wieczorem zatańczyć na sosnowej beczce wypełnionej igłami świerku,wszystko ku chwale lodowców.

Artemizja, dzisiaj kufa : D

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw ten wesoły biały proszek od lokalnego szamana wcale nie działa 1x1x1x tylko nie czaje tego helikoptera w pokoju który mówi mi że lubi odrzutowce

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje piekarniko-pontono-katedry powiadają że dzisiejszy dzień jest dobry bo nie jest poniedziałkiem 1x

Fuckin awesome 1x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz będąc zalogowanym na swoim koncie, nie widzę w ogóle podpisów :brawo::P

Swoją drogą, jaki w tym sens, skoro inni użytkownicy i tak widzą mój podpis ? :P Chyba tylko jeden Razwiedczyk raczy wiedzieć ... :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, aaaa, że w opcjach przeglądania postów zmieniłaś mi na "nie wyświetlanie podpisów" (heh, myślałem, że jakaś "odgórna" blokada :P) :D A to przebiegły Razwiedczyk :D;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.