Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

No naprawdę, no! nerwus.gif

Na zachodzie podobno takie piękne burze, takie rześkie powietrze, a ja tu zdycham przy wiatraku. I jeszcze zjadłem dziś hamburgera. Co za dobijający dzień. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No oczywiście na najnowszym filmie Allena byłem "Nieracjonalny mężczyzna". Wszystkie oglądam. Nie jest to arcydzieło jak "Blue Jasmine", ale można zobaczyć. Taka Allenowska wersja "Zbrodni i kary" można powiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie z czasem ostatnio średnio. Dużo pracy mam, ale to może lepiej, bo jak się ma za dużo czasu to się wpada w doły :roll: Zdrowie psychiczne na razie ok, chyba radosna faza remisji (mam nadzieję, że na dłużej). Powoli odstawiam lamotryginę, tylko łeb trochę boli. Materialne ciało też już w lepszym stanie, więc wychodzę pod względem zdrowotnym na prostą nareszcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicolas no ba remisja najlepszy czas, nie ma to jak "stabilizacja" :D

" bo jak się ma za dużo czasu to się wpada w doły" tego ostatnio się troszkę obawiałam bo wolnego czasu to mam za dużo..

No i nadejdzie niebawem jesień ulubiona pora pani D.

I na szczęście sen wraca do normy u mnie. :)

Oby wyjście na tą prostą trwało jak najdłużej! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Artemizja, no a jak przyjadę z łopatą i odśnieżę Ci podwórko, to zaakceptujesz zimę? Przecież np. las wygląda przepięknie zimą, nie można pozbawiać się takich widoków! Poza tym jaką frajdą jest tarzanie się w śniegu, rzucanie śnieżkami - tyle interakcji społecznych na myśl przychodzi... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.