Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wybory na prezydenta.

wiejskifilozof

Na kogo zagłosujesz w II turze?  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zagłosujesz w II turze?

• Dudę
      34
    • Komorowskiego
      20
    • Na nikogo- pójdę na wybory, ale oddam "pusty" głos na znak protestu
      4
    • Na Magdę Gessler
      6
    • Nie idę na II turę wyborów
      13

Rekomendowane odpowiedzi

I kto to mówi? Osoba, dla której sex jest the best :brawo:

Podpowiem ci że jest coś takiego jak zabezpieczenia. No i tekst "kto oszczędza ten dopłaca". :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Introwertyczka, Kasa na staze jest. Tylko trzeba sie postarac o ten staz:)

Moze zle skonstruowane cv... skoro Cie na rozmowy nie zapraszaja...

Staże unijne są tylko dla młodych, krajowych prawie nie ma od paru lat, a CV przygotował mi doradca zawodowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Introwertyczka, jak nie ma... moja szwagierka wlasnie dostala sie na staz.

Doradca zawodowy nie jest zawsze osoba ktora zrobi dobre cv:) Co skonczylas? jakie masz wykształcenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słabe jest jednak myślenie, że jak PiS dojdzie do władzy, to nagle introwertyczka znajdzie pracę. Skąd w ogóle takie myślenie? Ludzie chcieli kapitalizmu, to go mają. A, to, że mało kto rozumiał czym taki ustrój jest, to nie wina polityków tylko niskiej świadomości społecznej. Za to sprawy światopoglądowe, które reprezentują wybrańcy jedynie słusznej partii, mogą skutecznie uprzykrzyć życie wielu ludziom i mocno oddalić nas od cywilizowanego świata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, pamiętaj że jak Duda zostanie prezydentem to wcale PIS nie musi dojść do władzy. Później będzie że to przez to że nie doszli do władzy i dlatego nic nie zrobił? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Introwertyczka, jak nie ma... moja szwagierka wlasnie dostala sie na staz.

Doradca zawodowy nie jest zawsze osoba ktora zrobi dobre cv:) Co skonczylas? jakie masz wykształcenie?

Nie bardzo rozumiem, dlaczego akurat przed tobą mam się tłumaczyć i ze swojego życia i z życia Twojej szwagierki. Jeszcze wczoraj byłam w up i powiedzieli, że pieniędzy krajowych na staży nie ma, a projekt unijny stażowy ostatni był tylko do 30 roku życia, bo przeważnie te projekty są dla młodszych.

Nie twierdzę, że Duda zapewni, ale przynajmniej będzie jakaś odmiana, bo z Komorowskim to stagnacja gwarantowana. A i tak gorzej już być nie może, więc Duda nie ma już czego w tym kraju popsuć, konkurencja go wyprzedziła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja już trochę tracę nadzieję. ;) Duda to PiS, PO tyle razy dało ciała, że w wyborach parlamentarnych PiS może dojść do władzy. Wtedy to naprawdę trzeba będzie stąd spieprzać. Albo stworzą koalicję z ruchem Kukiza, bo pewnie taki powstanie. I wszędzie będą lasy, mmm, ale nie te zielone, tylko lasy krzyży. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ja mam wrażenie że wg pisu Polska nikogo nie potrzebuje bo przecież w państwie jest super. Odkąd NRD połączyło się z dużo lepiej funkjonującym RFN do tej pory jest średnio na wschodzie Niemiec. No ale wg pisu Polska musi stawiać warunki bo przecież jest elitą. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doświadczenie mam, ale małe. Nie miałam gdzie zdobyć go więcej, bo wszędzie chcą z doświadczeniem. Nie bardzo wiem, jak dołowanie mnie ma pomóc, bo ja już zrobiłam wszystko, co można, i tylko mi chyba sznur zostaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, Dzięki Pindowa ;) ale widocznie moje intencje zostały źle odczytane.

A już chciałam jej napisać że moge jej prace załatwic... pracę on-line :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Introwertyczka, jakie dołowanie??? dziewczyno wez sie ogarnij... jaki sznur!!?? doswiadczenie jak sama nazwa wskazuje trzeba zdobyc... widocznie cos Ci nie wychodzi. Ale poddawac sie nie mozna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak PiS wygra to ja naprawdę rozważę wyjazd. Zwolni się moje miejsce pracy, może introwertyczka na nie wskoczy :)

Jak znasz niemiecki to coś Ci załatwię. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak PiS wygra to ja naprawdę rozważę wyjazd. Zwolni się moje miejsce pracy, może introwertyczka na nie wskoczy :)

Jak znasz niemiecki to coś Ci załatwię. :mrgreen:

ja parlewu niemiecki... se poradzimy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.