Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
wiejskifilozof

Chętne na seks panie.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

detektywmonk, szukasz chętnych na seks z Tobą, czy ogólnie kobiet lubiących seks?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, i cóż się gorszysz ? Moje wpisy bee, a jak ktoś idzie z duchem czasu, to też ja / cenzura/ :shock:

Dogodzić współczesnemu Polakowi ... nierealne :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Argish, seksu nie lubię, ale mam poczucie humoru 8) I nie będę zaraz lecieć z pretensjami, żeby temat wywalili. Bez przesady. Nie jestem w zakonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, każdy ma, ale składać propozycje na seks na forum psychologicznym gdzie są rózni ludzie po przejsciach jest troche nie na miejscu, ale może chętni się znajdą :P Dla mnie temat może wisieć zobaczymy kto się będzie bawił w ten forumowy "dom publiczny" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Detektywie,jak się jaka znajdzie,to wrzućta hołmmejd wideło na dowód,coby nie było że ściema

trzymam kciuki

te odcięte losowym przechodniom przy pomocy kuchennej tarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale składać propozycje na seks na forum psychologicznym gdzie są rózni ludzie po przejsciach jest troche nie na miejscu,

Detektyw , Tobie chyba juz odbija . . Masz nadmiar libido , to dzwoń po dziwke , a nie z Forum robisz burdel . ( że niby Ci za darmoszkę któraś kopsnie psioszkę )

Zaraz sie pedały,lesby będą Tutaj ogłaszać i inne zboki . Komu to służy ?

ZAMKNĄC TEN CHORY TEMAT !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale składać propozycje na seks na forum psychologicznym gdzie są rózni ludzie po przejsciach jest troche nie na miejscu,

Detektyw , Tobie chyba juz odbija . . Masz nadmiar libido , to dzwoń po dziwke , a nie z Forum robisz burdel . ( że niby Ci za darmoszkę któraś kopsnie psioszkę )

Zaraz sie pedały,lesby będą Tutaj ogłaszać i inne zboki . Komu to służy ?

ZAMKNĄC TEN CHORY TEMAT !!!

[videoyoutube=BS9ZdsMSBJU][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi