Skocz do zawartości
Nerwica.com

Gniazdka

Lusesita Dolores

Rekomendowane odpowiedzi

*Wiola*,Uogólniłam bo uważam, że jako modzi mało robicie i nie bierzecie zdania innych userów pod uwagę.

Nie innych tylko Twojego , pasowałoby Ci gdybysmy reagowali tak jak Ty sobie życzysz , a jesli mamy inne zdanie wg Ciebie nie robimy nic .Sorry , ale ja będę reagowała tak , jak ja uważam za stosowne, a nie tak jak Ty tego chcesz. A owszem , uważam , że jesteś zadymiarą, bo jak tylko pojawi sie jakis konflikt zaraz dyktujesz co trzeba zrobić , tak jak tutaj,.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, ja już napisałam co chciałam i daruj już sobie dalsze komentarze na mój temat bo czuje sie obrażona (mogę?) bo na forum ostatnio jestem tyle co nic, a to, że modzi kilka razy choćby na pw olali moje prośby to też jest fakt i mam prawo tak uważać. KONIEC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Wiola*, wiesz co napisała bym ci coś jeszcze ale mam to gdzieś. Wywal tą dyskusje w pizdu i tyle. Mozesz czy dalej będziesz komentować? Kurva już mnie denerwujesz Wiolu na prawdę. Kazdy jak ma sprawę czy problem to chce żebyście zareagowali tak jak dana osoba chce więc co w tym dziwnego. Daj już kuźwa spokój i tyle. Ja spieprzam z tego burdelu już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to nie jest tak, że za każdym razem takich ,,lotów'' mózg się coraz bardziej uszkadza i może nigdy nie wrócić do pełnej świadomości/sprawności?

Cytując mój post z tematu o haloperidolu:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, ale Ahma nie robi sobie z nas wszystkich beki, co nie?

Też się nad tym zastanawiałam. Wolałabym, żeby tak było. Obawiam się jednak, że naprawdę jest bardzo chora. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postanowiłam zabrać głos w słusznej sprawie :!:

Nie uważam, żeby wyśmiewanie się z kogoś i namawianie do bojkotu z powodu dziwnych wątków było na miejscu :idea: To przecież jest forum dla osób z różnymi zaburzeniami psychicznymi i można się spodziewać poruszania różnych tematów, również takich na pierwszy rzut oka ... dziwacznych. Dla mnie temat jak temat, porusza pewien problem, wcale nie taki oderwany od rzeczywistości przy kłopotach z psychiką. Fakt, tytuł jest ... niecodzienny i przez to pewnie intrygujący, ale jeżeli już ktoś tu wlezie i nic z tego nie czai nie musi od razu domagać się umieszczenia go w koszu. Bo co ? Jednej osobie tak się uwidzi ? Przepraszam bardzo, ale to nie jest prywatny blog, ale miejsce spotkań i dyskusji wielu osób :!::!::!:

Poza tym nie rozumiem, co takiego nie do przyjęcia jest w tym, że komuś się wydaje, że jest pod obserwacją ... ? Ciekawe, czy taka sama byłaby reakcja, gdyby ktoś napisał o nerwicy natręctw. Na pewno nie. A przecież osoby mające problem z NN mają nieraz takie pomysły i zachowania, że na ich wspomnienie u zdrowej osoby może się uśmiech ( żeby nie powiedzieć dosadnej ) pojawić. I czy to jest powód, żeby schizy i NN zamieść pod dywan, a dyskutować tylko o depresji, nerwicy i ... seksie ( bo jakoś zawsze na ten temat, mimo iż to nie jest forum erotyczne, schodzi ). Zastanówmy się czasami 2 razy zanim coś napiszemy !

Wiolu, masz w zupełności rację, pisząc że ktoś może potrzebować uwagi i zainteresowania ze strony innych. Dobrze, że nie ulegasz nieuzasadnionym roszczeniom każdego usera ;)

Do autorki wątku - rady niektórych osób wcale nie są takie złe, nie zaszkodzi spróbować, jeżeli dzięki temu poczujesz się bezpieczniej :smile:

Dziękuję za uwagę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i bardzo dobrze napisałaś Arasza, zgadzam się w pełnej rozciągłości. jak się komuś nie podoba, to omija wątek szerokim łukiem, a nie wznosi lament, 'czemu to jeszcze nie w koszu łeee :why: '

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, nie możesz z góry zakładać, że wszyscy są przeciwko Tobie, łącznie z Twoją matką. Nie pomyślałaś, że ona widzi, jak się ze sobą męczysz i chce Ci zwyczajnie pomóc. A co do podsłuchów, to chyba lepiej, że ten wykrywacz ich nie zlokalizował, bo co byś wtedy zrobiła ? Na policję poszła ? Naprawdę wolałabyś, żeby okazało się, że masz rację ? Ale jeżeli masz wątpliwości co do skuteczności jego działania, to zawsze może reklamować - na każde urządzenie elektroniczne jest standardowa 2-letnia gwarancja :smile:

Ile Ty w ogóle zapłaciłaś za ten wykrywacz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

schatten, weź przestań ! Poplułam sobie ze śmiechu monitor, jak to czytałam :hide:

Ahma, nie zwracaj uwagi na kolegę. Widzę, że wcale nie taki drogi ten wykrywacz. Podejrzanie tani, rzekłabym. Obstawiałam, że takie urządzenie to wydatek rzędu co najmniej 7 stów :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi