Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzień dobry

Gość Druid

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowy na forum. Chyba aseksualny i na pewno zdiagnozowany (m.in. zaburzenia osobowości mieszane). Za tydzień czeka mnie konsultacja z psychiatrą. Możliwe, że jej efektem będzie pobyt na zamkniętym.

Jestem wycofanym samotnikiem. Nieśmiało marzę o przyjaźni z przedstawicielem tego samego gatunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj pluszowy, podobnie jak ja aseksualny ( póki co ) :D

Nie wiem, skąd jesteś, ani ile masz lat, ale ja bardzo lubię wszelkie misie ...

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Pluszowy :) Rozgość się na forum , tutaj napewno znajdziesz osobę którą poszukujesz :)

Świat to nie samo słońce i tęcze , to wredne i obrzydliwe miejsce , nie ważne jak bardzo jesteś twardy świat rzuci Ci sie na kolana i nie pozwoli powstać

, jeśli nie będziesz walczyć...

-Eric Thomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pluszowy jesteś już trzecim 32-latkiem, którego poznałam na tym forum ( z innych nie korzystam ). Cóż za rocznik !

Miło mi. Też jestem stara ( 29 lat ) i nie do końca normalna :D

Damianie, skąd wiesz, że Pluszowy kogoś tu znajdzie ? Może akurat szuka kogoś takiego, kogo tu nie ma ...

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiam jednak że znajdzie tutaj kogoś kogo szuka :) Ja początkowo też tak myślałem jak wchodziłem na to forum ale jednak jest tutaj masa ludzi wartych poznania :)

Świat to nie samo słońce i tęcze , to wredne i obrzydliwe miejsce , nie ważne jak bardzo jesteś twardy świat rzuci Ci sie na kolana i nie pozwoli powstać

, jeśli nie będziesz walczyć...

-Eric Thomas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Dawno nikogo nie witałem. Więc czas przywołać dawną tradycję. :-)

Ciekawy nick i awatar.

Też lubię pluszowe misie. Chciałbym czasem żyć w takim pluszowym, wesołym świecie.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pluszowe misie trochę mi się kojarzą z różnymi akcjami typu: stop pedofilii. Tam są pokazane małe dzieci bawiące się misiami, a potem jakiś facet, który je skrzywdził i dzieci mówią do tego misia. :bezradny::pirate:

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też lubię pluszowe misie. Chciałbym czasem żyć w takim pluszowym, wesołym świecie.

To miło, że też lubisz pluszaki. Ale ja byłam pierwsza i sobie już misia zarezerwowałam :mrgreen:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wirtualnego misia starczy dla wszystkich potrzebujących. Bierzcie i jedzcie, oto trociny moje.

Dobre :D

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem takiego niebieskiego niedawno, ale nie wiem co się z nim stało. Chętnie bym go odzyskał i przypomniał sobie dzieciństwo. Jest jeszcze taki miś, który był dołączany do herbaty Saga, mama nawet uszyła mu ubranko. Może kiedyś mu zrobię zdjęcie, to wtedy go wstawię na forum.

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi