Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, mienta napisał(a):

@Verinia super fotka i bardzo fajna fryzura. 🙂

Ja na pierwszym bieganiu po porodzie. 🙂

500001840_29569108212734324_1278770189540489939_n.jpg

Super, że biegasz.

Tez kiedyś byłam w to mocno wkręcona.

❤️💗🌈

Włosy mi się falują. Po co ja je prostuję. Teraz tak rozkminiam...

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 22.07.2017 o 19:05, Purpurowy napisał(a):

Obecnie.

Olka.JPG

Na tym zdjęciu to poza ustami, bo mam trochę mniejsze i włosami, gdyż mam ich trochę więcej, to wyglądasz jakbyś był moim bratem bliźniakiem. 

Ładnemu mu we wszystkim ładnie i w falowanych i prostych @Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Na tym zdjęciu to poza ustami, bo mam trochę mniejsze i włosami, gdyż mam ich trochę więcej, to wyglądasz jakbyś był moim bratem bliźniakiem. 

Wszystko możliwe. Mam ośmioro rodzeństwa, z którego czworo nie widziałem na oczy, z następną czwórką zerwałem kontakt i kto wie czy drugie ośmioro się gdzieś tam nie kitra.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 godziny temu, Verinia napisał(a):

Hehe, dziękuję. 💝💝🌝

22 godziny temu, Fobic napisał(a):

Tak swoją drogą, jesteś śliczna 💙 musiałem to napisać, bo zbierałem to w sobie od kilku dni

Aj, będzie chyba forumowy ślub xdd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Liber8 napisał(a):

@HoshiYamazaki 👍👍 

Pamiętam Cię pod poprzednią nazwą nicka, przed 2020 dużo na forum pisałeś, miło znów Cię widzieć :D

Śmiesznie wtedy było nie powiem. Chłop przytył do 85kg i przez prawie 5 lat tak się zapiwniczył że ło łaben. Nawet już alkoholu nie tykam od 2-3 lat ale co człowiek się dowiedział i zobaczył przez te 5 lat to nikt mi tego nie zwróci.

Właściwie to wyszedłem gdzieś pomiędzy rozpoczęciem drugiej inżynierki (bo pierwszą rzuciłem) tylko se przedmioty poprzepisywałem. W sumie wyszło na moje bo uczelnie pierwszą zamknęli i miałbym pusty tytuł. A już mam prawie mgr skończone. I to też nie puste bo UWM aż tak skrajnie złych opinii nie ma. Znam gorsze uczelnie.

Tylko ze zdrowiem gorzej, ale powiedzmy że w sierpniu odpocznę sobie od pracy, bo tyle ile siedziałem przed kompem przez ostatnie 5 lat to średnio od rana do wieczora każdego dnia. A już też nie ma powoli na pomysły na nowe projekty w Django, dużo rzeczy AI automatyzuje, chcę sobie od tego zrobić trochę przerwy.

Ale żyję, nie przekręciłem się, czy jest lepiej - nie wiem, mam wrażenie że czuję się bardziej zmęczony przez właśnie zasiedzenie się. Nawet trochę bardziej niż za ery COVID'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Maat napisał(a):

z daleka

Z daleka, na statycznym ujęciu, to długie włosy + luźne ubrania potrafią sprawiać mylne wrażenie. Szarawary ktoś niemający rozeznania mógłby z daleka uznać za spódnicę czy coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi