Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Distorted_level68 jak wypiję teraz 2/3 piwka góra, to kultura musi raczej być. Czasami nosi, jak się widzi ten syf, ale powstrzymuję się. Frędzle frędzlami, ale teraz częściej można ostrym oberwać. Żadnych zasad w tym coraz smutniejszym życiu. Lepiej nawet o tym nie pisać, bo po co ? Żeby się wkurzać ? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anemon, brzydziej! ;) nie, no bez jaj, przecież dokładnie o tym wiesz, że jesteś atrakcyjna i jesteś tego w pełni świadoma, a zapewne i często wykorzystujesz swój sexapil! :mrgreen: a każdy facet tylko skacze na około Ciebie jak mały piesek! :mrgreen: a nawet nie zaprzeczaj!
Dokładnie. Jeśli tylko mam ochotę na drobny tuning (makijażyk, sexi fatałaszki, rozumiesz) - napierdalam rzeź niewiniątek, uwodząc, owijając sobie nieszczęśników wokół najmniejszego paluszka, a następnie porzucając, kiedy mi się znudzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anemonka, :105::105::105::105:

Różowa piękność, zjawiskowa, chyba nie pochodzisz z tej planety :mrgreen::mrgreen:

Pierwsze skojarzenie - summonerka Yuna, też jej ładnie w różowym

magic wolf, z uzębieniem trzeba by zrobić porządek i będzie ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, Liber8, Ḍryāgan, Kalebx3 Gorliwy, na_leśnik, dr. Psycho Trepens, Slide,

Parafrazując: "Za dezercję do anemonki na kei w Murter oddać musiał swą głowę pod nóż." ? :D

6. Tak niewielu zostało dziś ich,

Resztę zabrał Neptun pod dach.

Choć na ustach wciąż uśmiech, to w sercach lód,

W kuflu miesza się rum i strach.

7. To ostatni chyba już rejs,

Cios sztyletem lub kula w pierś.

Bóg na szkuner w niebiosach zabierze ich,

Wszystkich chłopców z Botany Bay.

Mhm ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I dylemat bezsensu życia zniknie ;)

Nihil myślał, coby tego splendoru rycerza pochytać - umrzeć w jakiej słusznej bitwie (w obronie cywilizacji łacińskiej ? ideałów: "siły w służbie słabości", "etyki bezwzględnej" ? :P) itd. ;) No ale masz rację! Scenariusz z "Wampką-Modliszką" przyjemniejszy ... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akolita, mogę Ci odstąpić anemonkę, za darmo, mówię Ci, będzie Cię kochać (na śmierć) :mrgreen:
nie wchodź tak ochoczo w rolę mojego alfonsa :nono:

nikt mnie nie chce, a myślałam, że mam u Ciebie szanse, to się przyczepiłam :bezradny:

swatanie anemonki jest misją niewykonalną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi