Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Sówko , ładną jesteś kobietą ( i pewnie zgrabną masz figurę- szkoda ,że jej też nie umieściłeś- ucieszyłbym czymś oko ;);) )

Powiedz mi jeszcze dlaczego tak mocno i grubo masz pomalowane rzęsy . Jakby były mniej podkreslone , uwazam osobiście byłoby bardziej subtelnie i zmysłowo ,,, raczej , nie sądzisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo elo ...nie przypuszczałabym ale moje priv prawie dla każdego otworem stoi ]:->

Kontrast Dzięki.

Joaszka podkładu na twarzy nie mam :D Mam jedynie korektor z firmy esensce czy jakoś tak ..

nie używam podkładów bo nie umiem barwy dobrać , mam jedynie sypki puder w odcieniu burbon vanilia bo ja za blada jestem na podkład , także to nie podkład ;)

Kaleb , dziękuję za falę komplementów, bo lubię tuszować rzęsy, może faktycznie są delikatnie przesadzone, wiadomo że nie codziennie chodzę tak po ulicy...

Ale lubię eksponować oczy .. po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 lata mam .

93 rocznik Grudzień :)

Pieprz.

Messina , a jakby inaczej :)

too po pościanach dawałem ci późne ~lata 20

Gdybym miała się pościanami postarzać w jakimś forumowym konkursie śmiem twierdzić że mogłabym zająć miejsce w pierwszej trójce...

Tylko fjakim celu ;)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, tyko męskim hetero szowinistą. Nie rób sobie nadziei.

Szowinista - "Skrajny nacjonalista o bezkrytycznym stosunku do własnego narodu odnoszący się z pogardą i nienawiścią do innych narodów"

:why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SrebrnaSowa 2/10 bo jestem pedałem

TruchłoBoga,

- naprawdę jesteś pedałem , czy to żart ?

A jak jestem?

Napisałem, że męski a to nadaje innego wydźwięku, znaczenia dla tego słowa.

Cicho, daj się zmanipulować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

TruchłoBoga,

A jak jestem?

TruchłoBoga, wiesz , widziałem chyba twoje zdjęcie w "Ludziach z Forum " i raczej nie wyglądałeś mi na geya . No cóz moge się mylić .

-jak nie chcesz jasno i szczerze odpowiadać to spoko , ale po co chcesz manipulować ???

Czy to tego rodzaju gierki , które poprawiają Ci samopoczucie , coś w rodzaju : zrobiłem Was w hu-ja , widocznie nie jestem beznadziejnym przypadkiem "

Wiesz , być może zarzuciśz mi ,że jestem starym zbyt poważnym zgredem ,,, ale uważam ,że jeśli zmanipulowałeś raz to możesz w ważniejszych sprawach ( dla mnie jest to działanie różnych leków ) walić kity , spragnionym wiedzy i fachowej , serdecznej pomocy chorym ludziom , którzy trafili na beznadziejnych lekarzy ,z tych którzy nie mają czasu na dawanie nadzieji i wiedzy oprócz wypisywania naprędce leków i liczeniu kasy.

Niepodoba mio sie Twoje zachowanie proszę Pana .

Ale wykladzik , nie ?

Sam nie wierzę :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalebx3 napisał(a):

Cytuj:

TruchłoBoga,

A jak jestem?

TruchłoBoga, wiesz , widziałem chyba twoje zdjęcie w "Ludziach z Forum " i raczej nie wyglądałeś mi na geya . No cóz moge się mylić .

-jak nie chcesz jasno i szczerze odpowiadać to spoko , ale po co chcesz manipulować .

Czy to tego rodzaju gierki , które poprawiają Ci samopoczucie , coś w rodzaju : zrobiłem Was w hu-ja , widocznie nie jestem beznadziejnym przypadkiem "

Manipulować to chcę Messiną, podając mu jedną z dwóch definicji szowinizmu :D

Nie powiem czy jestem, czy nie, to taki smaczek tajemniczości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi