Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

joaszy, A te dziurki to będą widoczne teraz po wyciągnięciu kolczyków, prawda? A jak się Tobie zmienią upodobania i nie będziesz już chciała tych kolczyków to co wtedy?

Nie są wcale takie widoczne :) serio. A jak będę chciała, to sobie wyjmę i o. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika w naszym związku zabrakło tej właściwej osoby :)

Czasem nasze oczekiwania względem związku są na wyrost. Stawiamy wysokie poprzeczki. Zgadzasz się z moim stwierdzeniem?

joaszy, myślałam, że są wielkie dziury. Ja mam wielką w pępku jak wyjmę kolczyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Ooo, to młodsza ode mnie o 11 lat :D
Monika, przecież Tobie też nikt nie da więcej jak 30 :yeah:

No i własnie o to mi chodziło ;).

Swoją drogą, to Monika musisz sporo ćwiczyc bo na jednym zdjęciu wyglądasz prawie jak kulturystka o nienagannej postawie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, Maikus20 i Nicholas trochę przesadziliście z tym wiekiem :time:

Faktycznie, ostatnimi czasy mam problemy ze wzrokiem - cofam moją opinię ;).

*Monika*, no taka trochę trapezowata w barach hihi. chyba sobie nagrabię ;).

Ale to kwestia spojrzenia z różnej perspektywy, wiele osób w młodszym wieku może Tobie pozazdrościć wyglądu. Ja pomimo mojego wieku ponoć wyglądam bardzo staro więc ja tam zazdroszczę ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, :105:

ugh, niczego sobie nie nagrabiłaś :smile: Napisałam, że nie jestem zadowolona ze sylwetki. Zdaję sobie sprawę ze swoich niedoskonałości 8)8)8)

A idealnie to chciałabym wyglądać, niestety... mam bliżej niż dalej ;)

Ciebie to na fotkach nie widziałam więc nie mogę się odnieść, ale czuję coś, że przesadzasz z tym starym wyglądem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, bliżej niż dalej, to masz raczej do ... (kwiatków ;))- ze wzgledu na uprzejmośc w stosunku do osób w "starszym" wieku nie dokończę :angel:

Zresztą, na temat wyglądu i sylwetki nie ma co dyskutować bo wiele rzeczy nie zależy od "nas", tak już natura ukształtowała i tyle ;).

Nie, nie przesadzam, serio. Z twarzy, to tak powyżej 30 co najmniej wyglądam ;). Twarz mam mocno zniszczoną przez wypadek drogowy a do tego inne problemy ze skórą więc to akurat fakt, że wyglądam staro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ugh, to fakt, bliżej do kwiatków wąchanych od spodu :mrgreen:

Tak, sylwetka jest sprawą genetyki, można co prawda jej pomóc, tak jak zaszkodzić :D

Dawno miałaś ten wypadek? Z czasem blizny łagodnieją, można im też pomóc... bez urazy oczywiście. Problemy skórne też można zminimalizować. Próbowałaś?

Nie próbuj sie czasem odchudzać ani przybierać na wadze bo cały efekt pryśnie a wyglądasz idealnie i nie kombinuj nic więcej, powaga. Jest miazga.

Dobrze Mamo ;):mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi