Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Wolfx, ja to nie mogę się napatrzeć na Artemizję, szczególnie na zdjęcie 1.jpg. (wiadomość dla chłopca tej dziewczyny - proszę się nie denerwować :angel: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aby jeszcze tylko kto nauczył jak wrzycać z aparatu do sieci foty były by tu wykłady o Kornwalii.byście zobczyli gdzie rozbił sie statek Fryderyk Chopin,gdzie plaża znikneła po przypływie i wróciła na swoje miejsce,angielski odpowiednik polinezji francuskiej i tak gdzie konczy sie UK.no nóż

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schudłem bo zjem tyle co dobry wróbel, w ogole mam nieregularny sen i sposób odżywiania i cały jestem zresztą nieregularny.

Chociaż olanzapine zajadam teraz, to pewnie kaloryfer mi urośnie...Arasha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kot_, żadne kaloryfery, Kocur :nono: Nie będą Ci pasować, mówię Ci :mhm: A w ogóle to najlepsze Twoje zdjęcie to było sprzed iluś tam miesięcy, co się Ciebie pytałam, gdzie zrobione ( ale z racji, że mała mieścina i na forum pełno szpiegów, to nie będę wyjawiać :mhm: )... tam wyglądałeś mega :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile bym dał,żeby Monika mnie zabrała na wycieczkę.Tym Mercedesem.Tylko,szkoda,że twarzy nie widać.

Może kiedyś będzie nam dane spotkać się... to Cię przewiozę. Ale nie tym AMG bo jest na sprzedaż, może do jesieni ktoś go kupi. A fotki właśnie na stronkę do sprzedaży są przygotowane, wiesz? :D

Mogę Cię przewieźć moją białą Renią :D

Z Monią to można jechać na drugą stronę tęczy :) ślicznie wyglądasz!

Jak zawsze Kochana i miła. Z chęcią bym się tam wybrała, z Tobą oczywiście :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To to sam wiem :D poznałem po gwiazdce.Ale bardziej mnie kręci fakt jazdy z Moniką.A w miłym towarzystwie, marka auta jest też ważna.Ale towarzystwo ważniejsze.Swoją drogą Monika to najładniejsza z moderatorek.

O matko! :oops:

Za piękność wschodnioazjatycką nie uważam się :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi